El Grup Cajamar és distingit per l’Associació Valenciana d’Enòlegs pel seu suport al sector vitivinícola

542

Els més 120 membres de l’entitat han volgut valorar el suport de la banca cooperativa les accions que van desenvolupant per a impulsar el sector en la Comunitat Valenciana

Actualitat Diària

L’Associació Valenciana d’Enòlegs (AVE) ha atorgat una distinció al Grup Cooperatiu Cajamar pel seu compromís amb el sector vitivinícola, en el marc de la celebració de la seua assemblea general. Amb aquest reconeixement, els més de 120 enòlegs que constitueixen aquesta associació han volgut valorar el suport de la banca cooperativa Cajamar a les accions que van desenvolupant per a impulsar el sector del vi de la Comunitat Valenciana.

La vicepresidenta d’aquesta associació, Fina Roser, va fer lliurament del reconeixement a José Manuel Enriquez, gerent de Negoci Agroalimentari del Grup Cajamar, durant l’acte celebrat en el Consell Regulador Denominació d’Origen València.

El president d’AVE, Juan Clemente, va destacar que “amb aquesta distinció volem agrair al Grup Cooperatiu Cajamar el seu compromís amb el sector vitivinícola valencià, al qual presta tot el seu suport no solament en l’àmbit financer sinó també en la difusió i el foment de la cultura del vi. Gràcies a això hem organitzat accions conjuntes dirigides a promocionar les varietats autòctones i tradicionals de la nostra Comunitat”.

L’Associació Valenciana d’Enòlegs, conforme a les seues funcions i objectius, contribueix a potenciar i fomentar el consum dels vins de les tres províncies, a través de l’organització de tastos, visites als cellers i conferències sobre temes enològics d’actualitat que donen visibilitat al sector vitivinícola valencià.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací