L’estructura comarcal del PSPV de Castelló demana unitat d’acció de cara al procés congressual

530

Els representants de les cinc executives es reuneixen per a consensuar postures i exigir que es tinga en compte a les comarques

Actualitat Diària

Representants de les cinc executives comarcals del PSPV-PSOE de Castelló han mantingut aquesta vesprada una reunió de treball per a unificar criteris i “demanar unitat d’acció de tot el PSPV-PSOE provincial de cara al procés congressual que inicia el PSOE, una vegada convocat el 40è Congrés Federal que se celebrarà els pròxims 15 i 17 d’octubre a València”.

Davant aquesta convocatòria ja oficialitzada per part de l’òrgan competent (Comitè Federal del PSOE) les comarques de Castelló esperen ser tingudes en compte a l’hora de fer un treball col·lectiu de cara a estudiar i realitzar les aportacions oportunes a la ponència marc, com en els estatuts proposats per a aprovar en aquest congrés federal, així com en la composició de la delegació que la província de Castelló aportarà al conclau del PSOE.

Els dirigents socialistes consideren necessari treballar els consensos amb temps, basats en el suport unànime a la reelecció del Secretari General del PSOE, Pedro Sánchez. Així com, sentir majoritari de la militància de la província de Castelló que la delegació del PSPV-PSOE de la província estiga encapçalada pel militant morellà, Secretari General dels socialistes valencians i president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig.

Les comarques també entenen necessari que en aquesta delegació ha d’anar en un lloc destacat l’alcalde de Suera i president de la Diputació de Castelló, José Martí, ja que entenen que cal remarcar i consolidar el lideratge sorgit en el govern de la Diputació després de 20 anys de governs del PP en aquesta institució.

A més, els líders comarcals del PSPV-PSOE de Castelló també han mostrat el seu suport a la iniciativa militant que està demanant que el pròxim congrés del PSPV-PSOE que se celebrarà del 12 al 14 de novembre es realitze a la província de Castelló.

Finalment, els representants de les cinc comarques del PSPV-PSOE de Castelló han remarcat la necessitat i la importància que en tots els processos que s’inicien, si veritablement volen representar al partit en el territori, han de passar i comptar amb les aportacions de les comarques.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací