El govern municipal de Nules suspén el concert d’Elilluminari per atemptar contra les polítiques d’igualtat

774

Estava previst el 20 de juliol dins del III Festival Estany Summer Fest i es manté la resta de programació

Actualitat Diària

La Junta de Govern Local ha aprovat per unanimitat suspendre el concert del grup Elilluminari previst per al pròxim 20 de juliol per considerar que es tracta d’una actuació contrària als valors de la societat i que atempta les polítiques d’igualtat promogudes per l’Ajuntament de Nules en els darrers anys.

Sobre això, l’alcalde de Nules, David García, explica que “com a institució pública no podem oferir aquest tipus d’actuacions. Aquest concert va ser contractat per l’anterior responsable del Departament de Turisme sense l’acord de l’equip de govern que de manera majoritària li va traslladar la seua disconformitat”.    

El concert formava part de la programació del III Festival Estany Summer Fest, en el qual sol participar algun músic reconegut, tant a escala internacional com nacional, a més de discjòqueis de Nules i d’altres poblacions de la província de Castelló. De manera que enguany es manté la programació amb l’actuació de destacats disjòqueis.

“Amb aquest festival volem que els joves també puguen gaudir de les platges de Nules alhora que estem promocionant les nostres platges. De fet l’any passat hi van participar joves procedents de diferents punts de la província per la qual cosa volem que el Festival Estany Summer Fest tinga una continuïtat i siga un referent cada mes de juliol i així les nostres platges puguen rebre visitants de diferents localitats dels voltants”, destaca García. 

De fet, des de l’Ajuntament de Nules, davant l’èxit de participació de les passades edicions, s’ha tornat a apostar per un gran esdeveniment musical enfocat al públic més jove, en aquest sentit el dissabte 20 de juliol, a partir les 23.30 hores, a la terrassa de l’Estany, tindrà lloc aquest III Festival Estany Summer Fest.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací