La Generalitat reforça la vigilància de prevenció d’incendis forestals 

683

Preocupen especialment les tempestes seques amb aparell elèctric 

Actualitat Diària

La Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica ha reforçat l’operatiu de vigilància i prevenció d’incendis forestals davant el risc extrem que suposen les altes temperatures de l’onada de calor.

En total més de mig centenar de persones, sumant als agents mediambientals, els tècnics de guàrdia, els 66 observatoris forestals i les 122 unitats de prevenció que fan tasques de vigilància preventiva, informació a la ciutadania, persones usuàries de la muntanya, empreses que fan treballs en l’entorn forestal i agricultors i agricultores, així com al conjunt de 75 agents mediambientals.

A més, s’ha remès un escrit a tots els grups que realitzen voluntariat ambiental -quasi 3.000 persones- perquè reforcen les tasques de vigilància durant l’onada de calor.

L’objectiu és informar i prevenir a la ciutadania dels riscos que impliquen les altes temperatures i vigilar el compliment de la resolució conjunta realitzada per la Conselleria de Justícia, Interior i administració pública i la Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica.

En aquest context, aquest divendres s’ha mantingut una nova reunió de coordinació entre la Direcció General de Prevenció d’Incendis Forestals, l’Agència Valenciana de Seguretat i Resposta dEmergències, els consorcis de Bombers d’Alacant, València i Castelló i la Societat Valenciana de Gestió Integral d’Emergències (SGISE) per a avaluar la situació.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací