Genera i Fovasa obren una nova delegació a Sevilla i estrenen seu a Barcelona

427

Actualitat Diària

Genera i Fovasa amplien la seva presència nacional amb una nova seu a Sevilla. Una oficina que suposa per a les signatures la seva quarta delegació en el territori nacional, perquè se suma a les que ja té a València, Barcelona i Madrid. No obstant això, les companyies presten també servei en l’actualitat a Alacant, Castelló, Albacete, Conca, Toledo, Guadalajara, Tarragona, Granada, Màlaga, Almeria, Cadis, Huelva, Còrdova, Sevilla i País Basc.

Amb aquesta obertura, Genera i Fovasa expandeixen la seva activitat nacional amb l’objectiu de donar un millor servei als seus clients, gràcies a un nou espai en el municipi sevillà de Salteras, a tan sols set quilòmetres de la capital. Aquest està situat en un important centre de negocis i compta amb un total de quatre plantes destinades a oficines i sales de reunions, així com dues plantes on se situen les places de garatge i els magatzems.

A més, les companyies acaben de traslladar la seva seu de Barcelona a un renovat centro en Pallejà, un poble de l’àrea metropolitana situat a tan sols 10 minuts del centre de Barcelona. El local, de 80 m², disposa d’un despatx principal amb sala de reunions i una zona d’oficines diàfanes, així com de zona d’aparcament gratuït.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací