Garcia visita Benassal on recull les propostes de l’alcaldessa en quant a la recollida selectiva de residus

741

El Diputat provincial ha compartit amb les edils els detalls del servei d’Educació Ambiental de la Institució 

Actualitat Diària

El diputat provincial de Cicle integral de l’Aigua, Renovables, Residus i Reciclatge, Ignasi Garcia, s’ha reunit hui amb l’alcaldessa de Benassal, Maria Luz Monterde, que ha visitat el Palau de les Aules de Castelló junt amb les portaveus del PSPV, Èlia Garcia, i de Compromís, Èlia Roig, a l’ajuntament de la localitat del Maestrat.

L’objectiu d’aquesta cita ha sigut plantejar millores en la recollida selectiva de residus al municipi, d’acord amb «la implicació del veïnat amb el reciclatge», segons ha subratllat l’alcaldessa. En aquest sentit, s’ha plantejat la possibilitat d’augmentar el nombre de contenidors de cartó i plàstic, especialment a la zona del balneari o ampliar el servei d’ecoparcs mòbils per facilitar-hi l’accés de la població.

Garcia ha compartit amb les edils els detalls del servei d’Educació Ambiental de la Diputació, que «es posarà en marxa a la tardor i ajudarà a les famílies, clubs esportius, associacions i comerços a optimitzar la separació de la brossa», i que ha sigut rebut amb molt d’interés per part de les representants.

Garcia i Monterde han contrastat també els resultats preliminars de l’auditoria de la Diputació al contracte del servei de recollida de residus i han coincidit en la necessitat de l’aplicació de millores.

Per finalitzar, el diputat també ha posat sobre la taula les mesures que el Pla Director de l’Aigua preveu per assegurar l’abastiment d’aigua potable als municipis d’interior, especialment a l’estiu.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací