El proper cap de setmana torna a Onda una nova edició de la Fireta Solidària

936

L’objectiu del consistori onder és acostar el treball de les organitzacions a la ciutadania i promoure la col·laboració

Actualitat Diària

L’Ajuntament d’Onda, a través de l’àrea de Política Social que dirigeix la tinent d’alcalde Mari Carmen Aguilella, ha presentat una nova edició de la ‘Fireta Solidària’ que se celebrarà aquest dissabte 4 de maig, al Raval de Sant Josep. Es tracta d’una trobada solidària, oberta al públic i de caràcter festiu, en la qual els onders podran conèixer els projectes de les associacions locals i gaudiran de diferents activitats. Aguilella destaca que “Onda és una de les ciutats que més col·labora amb les ONGs i associacions que ajuden a aconseguir una localitat més justa i solidària. Amb aquesta nova edició, l’equip de govern que lidera l’alcalde, Ximo Huguet, vol continuar acostant a la població els projectes que les diferents organitzacions locals duen a terme, de forma altruista, tant a Onda com en llocs on se’ls necessita i esperem que obtinguen una bona recaptació, que els ajude a continuar desenvolupant aqueixa important labor social”.

La inauguració de la jornada solidària serà a les 10.30 hores amb l’obertura dels diferents estands d’informació de les organitzacions participants, que ensenyaran als ciutadans que assistisquen els seus diferents projectes i iniciatives. A les 11.30 hores hi haurà un espectacle infantil “Una classe amb don Abili”. A les 12.30 hores tindrà lloc un taller de dansa africana i música en directe. Després d’un descans, a les 17.30 hores es reprendran les activitats amb “Nozaroc, el caçador de dracs”, de la companyia Amimic Teatre. Finalment, a les 19.00 hores, a càrrec de l’Associació Amics del Ball i l’Associació Riu Sec, el Grup de Ball CIM Montí realitzarà una exhibició de ball. A les 22.30 hores, es realitzarà l’obra de teatre Nelo Bacora a benefici de Delwende. A més d’aquestes activitats programades, durant tota la jornada ‘Saltimbanquis Animació’ posarà a la disposició dels més xicotets un castell inflable.

FIRETA ONDA 19En aquesta edició participaran diverses ONGs que treballen en el municipi com a Manos Unidas, Karit, la ONGD Quisqueya, Delwende, la Asociación Castellón Contra el Cáncer, Cruz Roja, la Asociación Española Contra el Cáncer, Asamanu África, Riu Sec, Asociación Esclerosis Múltiple de Castellón, AFA Castellón, la ONG Santa Bárbara, CO El Molí, El MAT i Cáritas. “Cal agrair a aquestes entitats que s’impliquen en activitats com aquesta, però sobretot el treball que fan durant tot l’any i els volem recordar que sempre comptaran amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Onda en la seua activitat, com hem vingut demostrant”, conclou la responsable de Política Social.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací