220 vehicles d’ocasió ompliran la plaça del Llaurador de Vila-real que acollirà la 18a Fira Motor-2 de divendres a diumenge

L'esdeveniment es celebra per segon any a aquest enclavament i reunirà a catorze concessionaris els dies 13, 14 i 15 d’abril

1983

L’esdeveniment es celebra per segon any a aquest enclavament i reunirà més d’una dotzena de concessionaris els dies 13, 14 i 15 d’abril. 

ActualitatDiària/S.N.

La Regidoria d’Economia de Vila-real té com a principals preocupacions combatre l’atur i la generació d’oportunitats a través de la promoció de l’economia local en els sectors de Vila-real. En el primer cas, s’està fent amb els diversos plans d’ocupació  que han arribat a més de 400 famílies i en el segon, amb iniciatives i activitats de mà de les associacions, entitats i empreses de la ciutat. És en aquest cas on s’emmarca la Fira del Vehicle d’Ocasió de Vila-real Motor-2, que arriba per 18é any amb més novetats i més ofertes que mai. Hi haurà tres dies d’exposició en lloc de dos, ja que el muntatge es farà el dijous perquè l’esdeveniment estiga tota la jornada de divendres a diumenge amb catorze expositors a l’abast de totes les  persones interesades en adquirir un vehicles al millor preu. “Tant empreses de Vila-real, de Castelló, del Grau i d’altres localitats dels voltants participaran en aquesta iniciativa que assoleix enguany la majoria d’edat”, ha assegurat el regidor d’Economia,  Xavi Ochando.

La Fira tindrà lloc un any més a la plaça del Llaurador, on hi haurà 14 estands que oferiran 220 vehicles seminous, de quilòmetre 0 i gerències en perfecte estat i amb totes les garanties. “Aquest esdeveniment és ja tot un referent”. “Són 18 anys que volem celebrar amb magnificència amb la incorporació d’algunes novetats”, assegura. Així, la fira tindrà una durada de tres dies en lloc de dos, com fins ara. “Per primera vegada, el muntatge es realitzarà en dijous perquè el divendres, a les 12.30 hores, ja estiguen obertes les portes”, indica Ochando.

A més, l’aparcament situat enfront de l’Estadi de la Ceràmica, juntament amb la nova plaça, acollirà per segona vegada la Fira. “L’amplitud d’aquest nou espai ofereix més possibilitats i serveis i ens permet seguir creixent, de manera que incrementem novament els expositors fins als 13 i s’afig un altre estand més fins als 14, en aquest cas el de l’equip UJI Motor Sport, que conjumina innovació i recerca, de manera que també s’incrementa el nombre de vehicles, passant als 220 en total”, destaca.

Xavi Ochando apunta a la llarga trajectòria i a aquest incessant creixement de la fira com a principals motius pels quals Motor-2 “s’ha convertit en tot un referent a Castelló”. I és que, tal com indica, “hem passat de vuit a 14 expositors, augmentant en un 100% el nombre de vehicles en exposició”.

L’edil ha animat a veïns i visitants a gaudir de les ofertes que “només estaran disponibles durant l’esdeveniment, amb 220 vehicles on triar, tots en perfecte estat i amb les garanties dels concessionaris que ens visiten”. “L’Ajuntament de Vila-real pretén, amb aquesta fira, d’una banda, facilitar l’accés dels ciutadans a vehicles en millors condicions i, per una altra, donar suport a aquest sector comercial tan important en la nostra ciutat que, malgrat la crisi, ha sabut reinventar-se i tornar a créixer”, apunta.

La fira obrirà les seues portes a les 12.30 hores del divendres i romandrà oberta fins al diumenge en horari de 10.30 a 13.30 i de 16.00 a 20.00 hores. En aquesta ocasió, els expositors que participaran en l’espai firal són Automóviles Grao, Das WeltAuto Volkswagen, Peset Vidal, SZM Luxe, Vedat Castelló, Opel, Tecno Vila-real, Talleres Europa, Renault Retail Group Vila-real, Kroman Ocasión, Garage Castellón, Leonauto i Salón Auto Vila-real, a més de la Universitat Jaume I.

1 Comentari

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací