Més de 200 obres opten a premis en la sisena edició del Festival Oculus aquest dijous 13 de febrer

677

El certamen internacional impulsa la creativitat i la innovació de l’estudiantat

Actualitat Diària

Un total de 233 videojocs, treballs fotogràfics, audiovisuals, periodístics i publicitaris opten als premis de la sisena edició del Festival Oculus, el qual tindrà lloc aquest dijous 13 de febrer al Paranimf de la Universitat Jaume I. El certamen, impulsat pels graus en Comunicació Audiovisual, Periodisme, Publicitat i Relacions Públiques i Disseny i Desenvolupament de Videojocs per a promoure la creativitat i la innovació, començarà a les 18 hores i inclourà, a més del lliurament de guardons, l’exposició dels projectes i una festa posterior amenitzada per DJ Drumberto.

S’atorgaran tres premis en cadascuna de les cinc categories del certamen: producció audiovisual, fotografia, videojoc, peça publicitària, i reportatge periodístic dotats amb 200, 100 i 50 euros, respectivament. Els finalistes de cada categoria es poden consultar al compte d’Instagram del Festival: @festivalaudiovisualuji.

El Festival Oculus, d’àmbit internacional, està organitzat pels graus en Comunicació Audiovisual, Periodisme i Publicitat i Relacions Públiques, de la Facultat de Ciències Humanes i Socials, i el Grau en Desenvolupament de Videojocs, de l’Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals. El certamen també compta amb la col·laboració de la Unitat de Suport Educatiu de l’UJI mitjançant el Seminari Permanent d’Innovació Educativa amb el Pla d’impuls a la creació i la reflexió audiovisual.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací