La Generalitat declara dotze festes d’interés turístic a Castelló, cinc provincials i set locals

L'obtenció de la declaració és indispensable per a obtindre la de Festa d'Interés Turístic Nacional

1112

L’obtenció de la declaració és indispensable per a obtindre la de Festa d’Interés Turístic Nacional

Actualitat Diària

La Generalitat, a fi de potenciar la promoció de les festes de les tres províncies com a reclam turístic, atorga la declaració de Festa d’Interés Turístic de la Comunitat als certàmens, festes o esdeveniments que se celebren en el territori de Castelló, València i Alacant.

Cal destacar que durant el 2019, a través de Turisme Comunitat Valenciana, s’han tramitat un total de 55 declaracions de festes d’interés turístic en les tres províncies. D’aquestes distincions, 11 ha sigut d’interés turístic autonòmic, 10 distincions d’interés turístic provincial i 34 d’interés turístic local.

Es tracta d’un distintiu que es concedeix a les festes, sempre que aquestes oferisquen una especial rellevància des del punt de vista turístic i suposen una valoració de la cultura i de les tradicions populars valencianes. En aquests casos, els municipis on se celebren poden accedir a l’obtenció de la declaració de Festa d’Interés Turístic de la Comunitat.

L’obtenció d’aquesta distinció honorífica contribueix notablement a la promoció de les festes que se celebren en les tres províncies i resulta indispensable per a l’obtenció de la Declaració de Festa d’Interés Nacional.

Concretament, d’aquestes 55 declaracions, 29 corresponen a la província de València (5 declaracions d’interés turístic autonòmiques, 3 provincials i 21 locals.

A la província de Castelló s’han declarat un total de 12 festes d’interés turístic (5 provincials i 7 d’interés turístic local).

A més, s’han declarat un total de 14 festes com a interés turístic a la província d’Alacant, de les quals 6 són d’interés turístic de la Comunitat Valenciana, 2 són provincials i 6 locals.

L’obtenció de la declaració és indispensable per a obtindre la de Festa d’Interés Turístic Nacional

 

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací