Eva Alcón es presenta com a candidata a rectora de l’UJI per a les eleccions de maig

1697

Vicent Climent, actual rector, deixarà el seu càrrec després de vuit anys

Actualitat Diària

El pròxim mes de maig es celebraran a l’UJI eleccions a rector i la primera candidata que ha donat a conèixer la seua intenció de presentar-se a aquests comicis ha sigut la catedràtica de Filologia Anglesa, Eva Alcón, que ha presentat oficialment la seua candidatura. Alcón ha creat per a açò una pàgina web https://www.evaalcon.com en la qual es pot seguir tota l’agenda que està desenvolupant en aquesta campanya als comicis per a rectora.

La candidata a rectora ja ha realitzat una primera reunió amb membres de la comunitat universitària per a donar a conèixer el programa que presentarà per a les eleccions. En aquesta reunió, a la qual van assistir tant personal d’administració i serveis com a docent i investigador, va explicar quins són els principals objectius que vol dur a terme per als pròxims anys.

En la pàgina web creada apunta en l’àmbit professional que es defineix “com una persona positiva, creativa, emprenedora i, sobretot, treballadora. Sempre m’ha apassionat la meua labor docent i investigadora, que s’ha centrat en l’adquisició de llengües i, especialment, l’adquisició de la llengua anglesa. Des dels meus orígens en la UJI vaig impulsar el Grup de recerca Lingüística Aplica a l’Ensenyament de la Llengua Anglesa (LAELA). Em sent afortunada de treballar en la UJI i orgullosa d’haver dirigit diversos projectes de recerca i tesi de joves investigadores, que avui són les meues col·laboradores i amigues”.

La candidata compta amb una àmplia experiència en la gestió universitària de la qual diu “he gaudit quan he tingut responsabilitats”. En la Universitat Jaume I ha sigut Directora de la titulació de Filologia Anglesa (1999-2001), Vicerectora d’Ordenació Acadèmica i Estudiants (2001-2006), i Vicerectora de Relacions Internacionals (2006-2010). A més, és col·laboradora de la Càtedra UNESCO de Gestió i Política Universitària de la Universitat Politècnica de Madrid, avaluadora de ANEP, ja ha format part de les comissions d’acreditació del professorat en l’AVAP i ANECA.

Fins avui, Alcón és l’única candidata a les eleccions a rectora. L’actual rector de la UJI, Vicent Climent, deixarà el càrrec després de romandre dos mandats al capdavant de la institució.

Entre els objectius que s’ha marcat la catedràtica de Filologia es troben una universitat autoexigente i com a ambició de millorar la docència i l’investigació, oberta al món i amb projecció internacional, al mateix temps que compromesa amb el seu entorn. També posa l’accent a aconseguir una universitat eficient i àgil en la gestió, que treballe des de la confiança en les persones i fomentant la participació.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací