Eurowings deixa a l’Aeroport de Castelló sense la seva primera connexió amb Alemanya via Colònia

765
La companyia alemanya no reuneix la documentació requerida per la junta gestora i es queda sense operar des de la província

Actualitat Diària

Nova garrotada per a l’Aeroport de Castelló. La ruta que estava prevista entre la província i la seva primera connexió amb Alemanya a través de Colònia ha hagut de cancel·lar-se.

Eurowings era l’aerolínia encarregada de l’operació a partir d’abril, però la companyia no ha aportat la documentació que en el moment de la subhasta va requerir Aerocas.

El procediment, per tant, continua obert. La gestora de l’aeroport provincial ha decidit iniciar un procés negociat dels lots no adjudicats a través de la Llei de Contractes del Sector Públic.

Ara, Aerocas es dirigirà a diverses companyies per a oferir-los la destinació, i en cas de considerar-lo oportú presentar propostes d’itineraris que s’ajustin a la convocatòria.

D’aquesta forma ho ha donat a conèixer el consell d’administració de l’aeroport castellonenc que s’ha reunit aquest matí i que ha acordat la segona campanya d’impuls de l’aeròdrom en mercats turístics internacionals per a la seva consolidació en el sector en els dos pròxims anys.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací