Eurocaja Rural premia Xarxa Mare que ofereix aliments i béns de primera necessitat

604

Actualitat Diària

El president de Eurocaja Rural, Javier López Martín, ha fet lliurament d’un xec de 2.000 euros a la presidenta de Xarxa Mare a Toledo, Ana Pérez Álvarez, com a premi a un dels projectes guanyadors de la primera categoria de les ‘Ajudes Socials a persones en risc d’exclusió i col·lectius desfavorits’. La finalitat d’aquest projecte és fer lliurament a aquestes famílies de productes d’alimentació i articles bàsics de primera necessitat.

Xarxa Mare és una associació de voluntaris que, des de 2009, ajuda a les dones gestants amb dificultats, i a les seves famílies, davant un embaràs imprevist. Aquesta relació es prolonga durant el transcurs d’un any a partir del part. L’associació lliura llet, bolquers, productes d’higiene, roba i altres articles necessaris en els primers mesos de vida del bebè.

D’altra banda, es duu a terme un acompanyament de la mare, el seu bebè i la seva família, per a compartir assessorament i consell davant una situació vital tan nova i transcendental. L’edat mitjana de les mares que sol·liciten ajuda a l’associació és de 26 anys.

A l’agost de 2020, la Fundació Eurocaja Rural va presentar la convocatòria a la 1a categoria de les seves ‘Ajudes Socials a persones en risc d’exclusió i col·lectius desfavorits’ per a frenar els efectes del coronavirus en les persones més vulnerables. Més de 50 projectes es van presentar, dels quals 10 van ser finalment premiats.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací