Eurocaja Rural oferirà formació en seguretat digital a les persones majors

282

L’entitat financera organitzarà tallers pràctics que seran impartits pels professionals de l’entitat perquè les persones majors de 60 anys aprenguen a utilitzar la banca digital

Actualitat Diària

La Fundació Eurocaja Rural, en virtut de la seua responsabilitat i vocació de servei promovent iniciatives dirigides a col·lectius vulnerables o amb especial sensibilitat, ha presentat aquest matí a Toledo el taller educatiu ‘Seguretat Digital’, dirigit a persones majors de 60 anys.

Aquesta acció formativa pretén, a través de recomanacions i exemples pràctics en matèria de seguretat digital, instruir al col·lectiu a desembolicar-se en un entorn digital just i orientar-los sobre com utilitzar correctament les noves tecnologies, de manera que adquirisquen confiança en el maneig d’aquestes eines.

El director general de Eurocaja Rural, Víctor Manuel Martín López, ha presentat aquesta acció acompanyat per la gerent de la Fundació Eurocaja Rural, Susana Cortés Martínez.

Durant la seua intervenció, el director general ha destacat que “és un taller educatiu tremendament necessari en aquest moment, perquè cal formar a les persones majors a l’hora d’afrontar els delictes digitals o la ciberdelinqüència i perquè sàpien com protegir-se en aquest món virtual. L’objectiu és que aquestes persones, que no són natius digitals i que estan menys acostumades a usar les noves tecnologies, adquirisquen una educació, coneixements i formació que els capacite per a usar aquestes eines i evitar que ens estafen o suplanten la nostra identitat”.

Finalment, López Martín va significar que “el fet que siguen els nostres propis professionals els qui els impartisquen, amb aqueixa proximitat que els inspira més confiança als clients, i que siguen tallers concrets i amb casos molt reals, ajudarà al fet que aquest col·lectiu es forme de millor manera”.

Aprenentatge pràctic impartit per professionals de Eurocaja Rural

El taller educatiu ‘Seguretat Digital’ estarà impartit de manera presencial pels propis professionals de l’entitat financera, els qui oferiran exemples pràctics i reals, exposaran les mesures més adequades per a evitar fraus i ajudaran les persones majors a aprendre a identificar contingut il·legal.

A través d’aquests continguts els participants guanyaran confiança a l’hora de relacionar-se amb la seua banca digital i els mitjans que tenen al seu abast.

El taller ‘Seguretat Digital’ consisteix en una sessió molt dinàmica on s’oferiran recomanacions, exemples de casos reals i jocs dinàmics, posant l’accent en la importància de protegir els nostres comptes a través de contrasenyes segures, de no compartir informació sensible i evitar obrir enllaços de falsos comerços que es reben via correu electrònic o SMS.

Amb aquesta iniciativa, la Eurocaja Rural i la seua Fundació certifiquen la seua implicació amb iniciatives d’especial sensibilitat, la seua aposta per la proximitat i el tracte personal amb els clients, amb independència de l’edat, i la necessitat d’atendre els requeriments de les persones majors a causa del creixent ús de mitjans digitals.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací