Eurocaja Rural obri una nova oficina a Alzira i ja compta amb 27 oficines en la Comunitat

836

Actualitat Diària

Eurocaja Rural ha obert nova oficina en el municipi valencià d’Alzira, localitat pertanyent a la Comarca de la Ribera Alta del Xúquer i que compta amb més de 44.000 habitants, amb la finalitat d’oferir el suport financer i social que permeten atendre les necessitats del municipi.

Eurocaja Rural ha desenvolupat un model híbrid en el qual combina la presència física d’oficines i la importància del component humà amb les tecnologies més capdavanteres, per a poder arribar a qualsevol segment de la població que així ho necessite i proporcionar un servei netament diferencial.

Així, des d’aquesta oficina, situada al carrer Pérez Galdós número 9, s’ofereixen tots els productes i serveis característics de l’entitat financera, conjugant-se amb l’atenció personalitzada i el tracte pròxim i professional que defineixen a l’entitat.

Amb l’obertura d’aquesta oficina a València, l’entitat financera segueix avant amb el seu ambiciós Pla d’Expansión per aquesta comunitat autònoma, que va iniciar a la fi de 2017 fins a totalitzar hui dia en el territori una xarxa comercial de 27 oficines (14 a Alacant, 11 a València i una a Castelló de la Plana). Aquest fet contribueix a generar activitat, riquesa i ocupació, igual que proporcionar suport financer als municipis on s’assentisca.

En contraposició a l’exclusió financera que està escometent el sector, Eurocaja Rural continua sumant noves oficines al llarg del present any. Prova d’això són les obertes durant 2019 a Guadarrama, Arroyomolinos i Venturada, en la Comunitat de Madrid, i a Alcàntera de Xúquer, Novelda, Monòver, Aldaia, Tibi i Alzira a la Comunitat Valenciana.

Alzira centra la seua activitat econòmica en el sector terciari (amb un important nucli industrial i comercial) i el primari (a causa de l’alta producció dels seus coneguts horts), molt importants en l’activitat econòmica de la zona. Eurocaja Rural atendrà els requeriments d’aquests col·lectius, així com els del teixit empresarial, Administracions Públiques, associacions, famílies i particulars amb la implicació i vocació de servei que li caracteritzen, per a propiciar el desenvolupament de la localitat.

 

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací