El judici per l’accident del metro de València començarà el 27 de gener i es prolongarà fins a juliol de 2020

614

Actualitat Diària

El judici contra huit exdirectivos de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) per l’accident de metre registrat a València el 3 de juliol de 2006, que es va saldar amb 43 morts i nombrosos ferits, començarà el pròxim 27 de gener i es prolongarà previsiblement fins al mes de juliol de 2020.

Així consta en la diligència d’ordenació signada hui pel Jutjat penal 6 de València i que ha sigut notificada a les parts.

El jutjat ha fixat inicialment 66 sessions diàries per a la celebració de la vista oral, en la qual seran citades a declarar quasi 300 persones, entre testimonis i perits, d’acord amb la prova admesa prèviament. El judici se celebrarà a la Sala Tirant de la Ciutat de la Justícia de València.

El calendari acordat, que pot patir modificacions en funció del propi desenvolupament del judici, reserva les primeres sessions -els dies 27, 30 i 31 de gener- al plantejament i resolució de qüestions prèvies.

Les declaracions dels acusats han sigut assenyalades per als dies 4, 5, 6, 7 i 10 de febrer. Entre l’11 de febrer i el 8 de juliol es practicarà la prova testifical i pericial. Finalment, durant el 13 de juliol de 2020 -i els dies posteriors si fóra necessari- se celebrarà el tràmit de la prova documental, les conclusions i els informes

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací