L’espectacle circense ‘Oh! El circ’ aterra al Teatre Principal de Castelló

825

La tercera jornada porta a Alacant, Castelló i València, música en directe, un espectacle circense i un muntatge de dansa 

Actualitat Diària

La programació ‘Oh! La Cultura’, que organitza Cultura de la Generalitat mitjançant l‘Institut Valencià de Cultura arriba aquest divendres a l’equador de la seua programació. La tercera jornada porta a Alacant, Castelló i València, música en directe, un espectacle circense i un muntatge de dansa creat per quatre companyies valencianes.

A Alacant, la Casa Mediterráneo d’Alacant acull, el divendres 24 de juliol, a les 20.30 hores, el concert en directe de La Fúmiga, una banda valenciana guardonada, en els passats Premis de la Música Carles Santos, amb el Premi del Públic i del qual estan esgotades les entrades.

La Fúmiga és una formació festiva i de marcat caràcter mediterrani, conformada per instruments de vent i percussió a l’estil de les bandes balcàniques i en la seua actuació comptarà amb la col·laboració de les raperes Pupil·les. A més, la nit estarà ambientada per la DJ Jes.

Teatre Principal de Castelló

Igualment, Castelló gaudirà, en aquesta tercera jornada d”Oh! La Cultura’ de l’espectacle ‘Oh! El circ!’, produït conjuntament per l’IVC i l’Associació de Professionals del Circ de la Comunitat Valenciana.

Es tracta d’una proposta de gran format, plena de força i vitalitat, dirigida per a tots els públics, i que té 13 artistes, música en directe, acrobàcies aèries, un llit elàstic, malabars i molt d’humor.

L’espectacle tindrà lloc al Teatre Principal de Castelló aquest divendres, 24 de juliol, a les 20 hores. Les entrades es poden comprar per 10 euros en l’enllaç següent: https://www.instanticket.es/#/detalle/OHCIRCCAST@Janto_SAB/TPCASTE

‘Oh La Dansa’ a València

De la mateixa manera, en aquesta tercera jornada València acull l’estrena d’un espectacle de dansa protagonitzat per quatre companyies valencianes. Per a això, l’Institut Valencià de Cultura ha implicat les companyies valencianes Otra Danza, Fil d’arena, Marea Danza i Cienfuegos Danza. Es tracta d’un programa presentat per la ballarina Pepa Cases que compta amb 4 peces ballades: ‘Salt’, de Fil d’arena; ‘Relieves’, de Marea Danza; ‘Clandestino’, de la companyia Otra Danza i l’IVC; i ‘Tabula Rasa’, de Cienfuegos Danza.

L’espectacle tindrà lloc al Teatre Principal de València aquest divendres, 24 de juliol, a les 20 hores. Les entrades es poden comprar per 10 euros en l’enllaç següent: https://www.entradas.com/event/oh-la-cultura-teatre-principal-13092680/
La resta de la programació de la proposta ‘Oh! La Cultura’ es pot consultar ací: https://se/vale/ivc-val/programacio-ivc/oh-la-cultura-vl

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací