179 empreses i autònoms soliciten ajudes a l’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre a causa de la crisi sanitària

848

S’atorgaran 450 euros per a les empreses o professionals que van haver de tancar i de 300 euros per als quals hagen patit una reducció d’almenys el 75% 

Actualitat Diària

Un total de 179 empreses i autònoms que han vist afectada la seua activitat durant l’estat d’alarma han presentat sol•licituds per a concórrer a les ajudes econòmiques per a promocionar i revitalitzar l’activitat econòmica local, convocades per l’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre. Totes aquestes sol•licituds es troben ara en procés de revisió, per part dels tècnics, per a comprovar que compleixen amb tots els requisits recollits en les bases. Les ajudes que s’atorgaran seran de 450 euros per a les empreses o professionals que van haver de tancar la seva activitat, a causa de les condicions imposades per l’estat d’alarma i de 300 euros per a les quals hagen patit una reducció d’almenys el 75% respecte al semestre anterior. Aquestesajudess’hanconvocatambl’objectiu de contribuir a la liquiditat d’aquestes empreses locals que, en molts casos, han tingut una reducció dràstica en els seus ingressos o fins i tot han hagut de romandre amb la seva activitat tancada.

“Les empreses i autònoms que sol•liciten aquesta ajuda poden sol•licitar també altres ajudes convocades per altres administracions ja que, a l’hora de plantejar-les, ens marquem com a objectiu que foren compatibles perquè, així, puguen tenir un alleujament econòmic”, ha explicat l’alcalde Francisco Juan.

1 Comentari

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací