Espaitec aborda els reptes del management en l’era de la Covid-19

593

Actualitat Diària

Una de les novetats de la vuitena edició del Castelló Global Program és reforçar les accions de formació i seguiment dirigides al Club d’Empreses Castelló Global Program, comunitat actualment formada per les 68 firmes de la província de Castelló que ja han transformat la seua empresa participant en el programa, a través de mitjans telemàtics per a adaptar-se a la nova situació de confinament

En aquesta línia, el Parc Científic Tecnològic i Empresarial de la Universitat Jaume I (Espaitec) i la Diputació de Castelló, organitzen el pròxim 29 d’abril de 2020 a la vesprada el webinar «Reptes del Management en l’era COVID-19», una formació oberta i gratuïta per a tot el teixit empresarial de Castelló dirigida a reforçar els coneixements de les empreses, aportar noves perspectives de gestió adaptades a la nova situació econòmica i dinamitzar les xarxes de cooperació empresarial a nivell provincial.

Aquest seminari en línia impartit per Xavier Marcet, consultor en estratègia, innovació i emprenedoria corporativa, té com a objectiu abordar durant un parell d’hores l’estratègia que les empreses hauran de seguir per a afrontar la crisi de la Covid-19. Per a participar és obligatori realitzar inscripció prèvia en www.castellonglobalprogram.com abans del dimarts 28 d’abril.

Durant el webinar s’analitzarà l’efecte dòmino que la Covid-19 ha tingut en l’economia i la societat. En el nou context les empreses veuran limitades les seues activitats i, amb poques excepcions, es concentraran a reaccionar per a sobreviure. Les estimacions indiquen que l’impacte de la crisi serà d’una profunditat similar a la de 2008 i encara es desconeix quin serà el comportament de la recuperació.

En la primera hora del webinar es veuran temes conjunturals com, per exemple, l’estat de pandèmia, què implica que no existisquen zones en el món que queden com a mercats sanejats, o les característiques de la crisi en forma de V que ve, caiguda molt profunda amb una recuperació estimada molt vigorosa. En aquesta part s’abordaran temes sobre com pensar i actuar en els principals aspectes que permeten enfrontar una crisi com la del Coronavirus: tresoreria, client, societat, cadena de valor, agilitat, aprenentatge, confiança, ecosistema, lideratge, etcètera.

A continuació, s’obrirà un ampli espai de debat on s’analitzaran els grans reptes del management que ve. Tractant conceptes com empreses ambidestres, creixement, innovació, gestió del talent, aprendre i desaprendre, entre molts altres.

Castelló Global Program és una iniciativa de formació i mentorització gratuïta per a empreses de la província de Castelló. Es dirigeix a emprenedors, autònoms i empreses familiars interessades a accelerar o transformar el seu projecte a través de la innovació i la reflexió estratègica. Per a això, proporciona  eines i coneixement per a elaborar i posar en marxa un pla de creixement empresarial personalitzat.

Les inscripcions per a la vuitena edició, que se celebrarà de maig a novembre de 2020, romandran obertes fins a l’1 de maig. Tota la informació amb requisits de participació, calendari del programa i testimoniatges d’empreses beneficiàries està disponible en la web oficial del programa www.castellonglobalprogram.com

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací