Grup Cajamar avançarà al 4 de maig el pagament de la prestació per desocupació

555

Actualitat Diària

La banca cooperativa Cajamar avançarà als seus clients la percepció de la prestació per desocupació al dia 4 de maig, sense cap cost. Aquesta mesura, que suposa un avançament d’una setmana sobre la data habitual, es realitza amb la finalitat d’ajudar-los a mitigar els efectes de la crisi del coronavirus i contribuir, així mateix, al fet que les disposicions d’efectiu que siguin necessàries es realitzin de manera escalonada.

Les entitats del Grup Cajamar anticiparan també la percepció de la prestació per desocupació, sense cap cost, a aquells clients que hagin perdut el seu lloc de treball a conseqüència d’un expedient de regulació temporal d’ocupació (ERTE) motivat per les circumstàncies actuals. D’aquesta manera, perquè no hagin d’esperar que conclogui el procediment de l’expedient, la durada del qual pot prolongar-se fins a dos o tres mesos, els treballadors que siguin clients del Grup Cooperatiu Cajamar, i que tinguessin la seva nòmina domiciliada, podran acollir-se a una bestreta de fins a 1.500 euros de la prestació, a cost 0, mentre es regularitza la percepció de la mateixa en el seu compte.

Aquesta mesura, se suma a altres iniciatives de marcat caràcter social promogudes pel Grup Cajamar, com la moratòria hipotecària, ajornament sense cost de rendes de lloguer d’actius adjudicats, emissió de targetes sense comissió, possibilitat de disposar de diners en caixers aliens a la xarxa de Cajamar sense cap cost, augment del límit de pagament contactless de les targetes fins a 50 euros sense necessitat d’introduir PIN, avançament del pagament de les pensions, entre altres.

A més, les entitats del Grup Cajamar han ampliat a un any de manca les línies especials de finançament per a empreses, pimes i autònoms perquè puguin cobrir les necessitats causades per la crisi del COVID-19. Aquests préstecs i línies de crèdit especials estan orientats al pagament de factures, salaris, necessitats de circulant o altres necessitats de liquiditat, incloses les derivades de venciments d’obligacions tributàries o financeres; i compten amb unes condicions especials, ja que permeten disposar d’una manca de capital de fins a un any i un termini amortització de fins a 5 anys.

Es tracta de les solucions financeres que la banca cooperativa Cajamar està implementant en suport d’empreses, pimes i autònoms davant les complexes circumstàncies actuals, que també ofereix ampliacions del termini per a devolució de préstecs a curt termini i solucions de finançament pont; línies de crèdit ICO, personalització de tarifes per devolució de xecs i pagarés, eliminació i reducció de les comissions dels TPVs i l’ampliació del finançament per a exportacions i importacions.

Amb la finalitat d’evitar desplaçaments per a la seva gestió i tramitació, Grup Cajamar recomana contactar amb els seus gestors per telèfon o mitjançant els seus canals de banca electrònica i app mòbil, a través dels que poden operar directament i intercanviar informació i documentació de manera segura i immediata a través del seu servei ‘El meu gestor connecta’.

 

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací