Emergències posa en marxa el curs bàsic de Policia Local a Cheste

490

Actualitat Diària

El secretari autonòmic de Seguretat i Emergències, José María Ángel, ha inaugurat l’arrencada del Curs Bàsic d’Accés a la Categoria d’Agents per als Cossos de Policia Local de la Comunitat Valenciana.

Amb aquesta formació realitzada en l’Institut Valencià de Seguretat Pública i Emergències (Ivaspe) de Xest, els i les agents inscrits completen el procés selectiu per a accedir a l’escala bàsica d’agents de les Policies Locals de la Comunitat Valenciana.

El curs té previst acollir, com a màxim, a 120 alumnes i alumnes donada la situació excepcional produïda per la COVID-19. Amb la finalitat de mantenir les mesures de seguretat recollides en el Pla de Contingència del Ivaspe, l’alumnat ha estat dividit en quatre grups de 30 persones cadascun.

L’organització ha previst que cada grup assisteixi un dia diferent a la setmana per a evitar la coincidència d’alumnat procedent de grups diferents. A més, d’aquests 30 participants, 15 seguiran el curs on-line i altres 15 ho faran presencial. Com és necessària la realització de diverses pràctiques dins de la formació, els dos grups de 15 s’aniran alternant perquè tots puguin acudir a realitzar els exercicis pràctics.

La selecció de l’alumnat és a càrrec del propi Ivaspe, que atendrà, amb caràcter preferent, a l’ordre d’antiguitat en la data de finalització de les proves selectives. Actualment també s’està impartint la IV Edició del curs per al Grup d’Interins de la Policia Local, que s’està realitzant 100% ‘online’.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací