Els vins Lagar de Amprius, i el seu celler, ja són ecològics

597
Lagar d'Amprius

Actualitat Diària

El Comitè Aragonès d’Agricultura Ecològica acaba de concedir al celler turolense Amprius Almàssera, situada a la comarca del Matarraña, la certificació “per a l’abast de productes agraris transformats per a l’alimentació humana (emmagatzematge de vi), amb el número d’operador AR-1697 /PVE” que acredita la producció ecològica de la vinya, els vins i el celler.

Aquest organisme defineix l’agricultura Ecològica, Orgànica o Biològica com un sistema agrari que, mitjançant l’ús de tècniques conservadores i/o mejoradoras del sòl i l’ecosistema, aconsegueix obtenir aliments de màxima qualitat nutritiva i sensorial, respectant el medi ambient sense la utilització de productes químics de síntesis.

En paraules de Víctor Martínez, gerent del celler: “Estem molt satisfets amb l’obtenció d’aquest certificat ja que materialitza el nostre afany de continuar avançant i produint els nostres vins d’una forma cada vegada més sostenible, en pro de les generacions esdevenidores. La terra és el nostre major tresor i sense ella no hi ha vi, per això volem treballar per cuidar-la millor cada dia”.

Actualment i per a celebrar-ho, l’empresa ha llançat una campanya promocional en el seu web www.ampriuslagar.com que ofereix un 5% de descompte en la compra online dels seus brous que inclou a més 400 grams de Pernil de Terol D.O.P. de la marca Airesano.

El celler està situat a la Comarca del Matarraña, en les finques conegudes com Mes d’en Roch i Mes d’en Jerra en els termes de Calaceite i Arens de Lledó; té capacitat per a la producció d’entre 100 i 125.000 ampolles de vi de les varietats: Chardonnay, Garnacha, Syrah i Gewürztraminer.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací