El PP demana expliacions sobre la gestió de les residències durant la pandèmia

527

Actualitat Diària

La sotssecretària regional del Partit Popular de la Comunitat Valenciana i portaveu de Política Social del Grup Parlamentari Popular (GPP), Elena Bastidas, ha assenyalat avui que de nou, ha hagut de ser la Justícia la que intervingui en l’atenció dels majors de la Comunitat Valenciana per a assegurar el seu benestar “davant una vicepresidenta social desapareguda”.

Bastidas ha assenyalat que la gestió de Mónica Oltra “no surt dels tribunals” i complica l’atenció social dels més vulnerables en un moment especialment delicat, en relació a les últimes decisions de la Fiscalia relacionades amb una residència de majors en la Comunitat Valenciana per tracte vexatori i desatenció.

“Alguna cosa està fallant en la conselleria quan els contagis es disparen en les residències, com els 138 contagis de la residència del Puig, som notícia de capçalera de les principals televisions nacionals, les entitats del sector denuncien la falta de mitjans i la descoordinació dels protocols de la conselleria i les coses lluny d’anar a millor van en pitjor”, ha assenyalat.

Bastidas ha reclamat a la vicepresidenta del Consell tres coses: la creació d’una comissió soci-sanitària que eviti duplicitats i contradiccions en els protocols; el reforç de l’Atenció Primària, perquè són la porta d’entrada dels nostres majors i, per tant, tallafocs per a evitar rebrots i la realització de proves periòdiques a treballadors i residents.

El PPCV ha reclamat mesures específiques per a evitar la “fugida massiva” de professionals sanitaris de les residències als hospitals valencians que provoqui una desatenció en les residències de la Comunitat Valenciana. “Oltra no es pot quedar de braços plegats, ha de reaccionar abans que sigui massa tarda i superar les seves asprors amb Barceló per a arreglar aquesta situació”.

 

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací