Els vianants d’Almenara estrenen noves marques viàries

901

Es col·locaran als passos de vianants en les zones més transitades, així com a l’entorn dels centres escolars

Actualitat Diària

Amb l’objectiu de continuar potenciant la seguretat viària i dels vianants, a la col·locació de guals reductors de velocitat, l’Ajuntament d’Almenara a través de la Policia Local ha realitzat una sèrie de marques viàries per a advertir als vianants en els passos de zebra i llocs de pas. En elles es recorda la conveniència de mirar als dos costats abans de creuar per a evitar riscos innecessaris.

Aquests cartells retolats en el sòl s’han pintat al carrer Enric Valor aprofitant la col·locació de guals, però s’estendran a altres punts transitats de la localitat i de la platja. Així per exemple es podran veure pròximament en l’Avinguda País Valencià així com a l’entorn dels centres escolars.

marcas viales AlmenaraA més també s’han realitzat unes primeres marques viàries en la localitat recordant el límit de velocitat màxima de 30 quilòmetres per hora, amb l’objectiu que els conductors la tinguen sempre present, reforçant així la senyalització horitzontal existent.

Aquestes mesures complementaran i s’integraran en els futurs “camins segurs al col·le” que s’estan dissenyant i que aportaran altres actuacions significatives per a fomentar la seguretat viària en el nucli urbà i especialment en les zones de pas d’escolars i vianants.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací