Els valencians d’entre 30 i 40 anys començaran a ser vacunats contra la Covid al juliol

460

Actualitat Diària

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha anunciat que Sanitat començarà a vacunar al grup d’edat entre 30 i 40 anys a partir de juliol i que la campanya d’immunització “no fa vacances i no descansarà al juliol i agost”.

Així ho ha indicat durant la seva intervenció en la sessió de control, on també ha avançat que dilluns que ve es reunirà a Madrid amb l’ambaixador del Regne Unit per a traslladar-li la disposició a aconseguir un acord que permeti l’arribada de turistes britànics a la Comunitat.

“Tenim una incidència de 29,3 casos per 100.000 habitants i portem dos mesos amb la menor afectació a Espanya i en risc baix”, ha indicat el president, per a qui resulta fonamental que el Regne Unit valori a la Comunitat com a regió, enfront de la decisió del Govern britànic de considerar a Espanya com un territori únic amb una incidència mitjana de la pandèmia que és molt superior a la valenciana.

El president ha insistit que la campanya ha agafat “velocitat de creuer” ja que tots els majors de 80 anys ja estan immunitzats davant el coronavirus, i la franja dels 70 als 79 ja està pel 65% de la pauta completa.

Durant aquesta setmana s’acabarà de posar almenys la primera dosi als majors de 60 anys i ha recordat que els majors de 50 ja estan rebent notificacions per a acudir als centres de vacunació habilitats. El 17 de juny està previst començar amb la inoculació dels majors de 40.

El 47% dels ciutadans valencians ja han rebut almenys una dosi de la vacuna contra el coronavirus, mentre el 16% de la població ja compta amb la immunització completa.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací