Els pimes inverteixen més de 26 milions en projectes de digitalització avançada amb el suport de l’Ivace

544

Actualitat Diària

L’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (Ivace) ha destinat una mica més de 10 milions d’euros a recolzar els més de 26 milions d’euros (26,5) que els pimes han invertit en projectes de transformació digital avançada.

En total, la unitat d’innovació de l´Ivace ha recolzat en la convocatòria de Digitalitza 2020 prop de 600 iniciatives, amb un pressupost mitjà per iniciativa que frega els 50.000 euros i que és caracteritzen pel seu alt component innovador.

La majoria dels projectes subvencionats per l´Ivace en aquesta convocatòria estan liderats per xicotetes i mitjanes empreses que per primera vegada han optat a aquestes ajudes de l’Institut “amb un elevat percentatge de micro i xicotetes empreses que representin prop del 83% dels projectes secundats” ha assenyalat Rafa Climent

Per al Conseller d’Economia Sostenible i President de l´Ivace, Rafa Climent, els dades són “positives i reveladors de la maduresa digital que xopa als empreses i de la seua a posta clara i decidida per la innovació”.

Maduresa dels projectes

Un punt en comú dels quasi 600 projectes finançats per l´Ivace en la convocatòria de 2020 és la seua maduresa i modernitat dels iniciatives presentades “els quals segueixen el perfil dels projectes desenvolupats en països tecnològicament capdavanters com Alemanya o Països Baixos” ha indicat Rafa Climent.

En percentatge l´Ivace ha detectat un clar increment dels projectes enfocats a millorar els controls de producció dels empreses aspecte que s’ha vist reflectit en 129 iniciatives, l’el 22,8% del total recolzat, enfront del 13,6% de la convocatòria anterior.

En aquest sentit el responsable de l’àrea d’Economia ha assenyalat que l’objectiu de l´Ivace és mantindre visqui la confiança dels nostres empresaris i empresàries i continuar afermant aquesta tendència de sofisticació i innovació en els projectes.

L’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial te previst convocar els ajudes de 2022 a principi de l’any.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací