Muñoz: “Amb Casado els valencians pedríem més de 1.400 milions”

490

Actualitat Diària

El portaveu d’Hisenda del Grup Socialista en Les Corts Valencianes, José Muñoz, ha instat avui el Partit Popular de la Comunitat Valenciana a “deixar la confrontació inútil entre territoris” i “centrar-se en garantir que el seu líder nacional, Pablo Casado, renunciï al model de finançament autonòmic que defensava, amb el qual els valencians i valencianes perdrien 1.450 milions d’euros”. Així ho ha manifestat Muñoz en resposta a les declaracions del portaveu d’Hisenda del PPCV, Rubén Ibáñez, a qui ha recordat que “sempre que Casado ve a la Comunitat Valenciana, o bé no fa cap referència a les nostres reivindicacions, o directament promet deixar als valencians i valencianes en el furgó de cua”.

“Si el senyor Ibáñez vol començar a saldar comptes pendents, recomanem que se centri en la llarga llista de compromisos que el PP ha adquirit i no complert”, ha destacat Muñoz. “Esperem que el PP utilitzi aquesta mateixa energia a fer complir al seu partit a Madrid el compromís, signat en el Pacte de Reconstrucció, d’acabar amb el dúmping fiscal d’aquesta comunitat autònoma i les desigualtats que genera”, ha afegit. Així mateix, ha celebrat “el recent interès del Partit Popular en matèria de finançament” i s’ha preguntat “si pensen convertir les paraules en fets quan sigui el moment de votar en el Congrés el nou sistema de finançament”.

En aquest sentit, el dirigent socialista ha afirmat que el PSPV-PSOE “té clar que serà benvingut tot aquell que vulgui sumar-se a exigir el que és just”, però ha assegurat que “ni el Consell de Ximo Puig ni el Partit Socialista acceptaran lliçons dels qui han exhaurit i menystingut sistemàticament a aquesta terra”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací