Els més menuts seran els protagonistes de les activitats del Mercat Central de Vila-real a les vacances de Pascua

582

Aquestes propostes s’emmarquen en la programació del trimestre del recinte comercial, en les quals col·labora la Regidoria d’Economia

Actualitat Diària

El Mercat Central de Vila-real no tanca per vacances i durant el període de Pasqua ha programat una sèrie d’activitats especials enfocades a aquesta festivitat. Aquestes propostes s’emmarquen en la programació del trimestre del recinte comercial, en les quals col·labora la Regidoria d’Economia.

Els dies 23 i 24, de 10.00 a 13.00 hores, les portes del Mercat Central estaran obertes per als més menuts, a través d’un taller específicament dirigit a ells. El 25 i 26 tindrà lloc l’Escola de Cuina de Pasqua per a xiquets, en la qual els participants faran la compra en grup en el mercat i es deixarà que siguen ells els qui participen activament en l’elecció dels productes. A més de conéixer els aliments de temporada descobriran les possibilitats que ofereixen, fomentant la curiositat natural que asseguen per la cuina, “un àmbit perfecte per a transmetre valors, compartir i fomentar els bons hàbits alimentaris”, apunta el regidor d’Economia, Xavier Ochando.

L’escola s’organitzarà en dos torns en funció de l’edat. Primer amb xiquets de quatre a huit anys (de 10.00 a 11.15 hores) i el segon de nou a 12 (d’11.45 a 13.00 hores). Les inscripcions s’han de realitzar per correu electrònic en [email protected] o a través de WhatsApp en el 645 881 398.

El dissabte 27 conclourà la programació del mes amb l’activitat Fem història!, en la qual els xiquets i xiquetes podran jugar de manera interactiva i convertir-se en personatges de cada època històrica. Les activitats s’organitzen tenint en compte l’èxit que han tingut el taller de cuina i altres propostes infantils el mes de març.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací