Els hospitals Vithas a València i Castelló incorporen el nou test ràpid de detecció d’antígens

509

Actualitat Diària

Amb la situació actual de la Covid-19, ha crescut la necessitat en la societat de conèixer l’estat immunològic enfront del coronavirus o sospites d’algun contacte positiu en aquesta malaltia. Per a això, els hospitals Vithas València Consuelo, Vithas Aigües Vivas, Vithas València 9 d’Octubre i Vithas Castelló posen a la disposició del públic la possibilitat de realitzar test COVID de manera ràpida i senzilla, tant PCR, test d’anticossos com a anàlisi serològica.

A més, els hospitals Vithas València i Vithas Castelló, amplien la seva cartera de proves per al diagnòstic del contagi per Covid-19, incorporant ara un nou test ràpid de detecció d’antígens que permet diagnosticar el contagi del virus en 15 minuts de forma més ràpida i segura. Aquesta prova permet en el cas de ser positiu el resultat, iniciar les pautes terapèutiques i d’aïllament de manera precoç, tant del pacient com del seu entorn pròxim.

Aquesta prova de detecció d’antígens permet localitzar una proteïna del virus, la qual cosa proporciona una resposta “sí” o “no” sobre la possible presència del patogen en la mostra obtinguda. Aquest nou test, que es realitza a través d’una mostra aconseguida de vies respiratòries i que té una fiabilitat gairebé 100 per cent si es fa en els cinc primers dies de l’inici des dels símptomes, ja es troba disponible en els serveis de laboratori de Vithas Castelló, Vithas València Consuelo, Vithas Aigües Vivas i Vithas València 9 d’Octubre, on es disposa d’una sala específica per a la realització d’aquesta mena de mostres, sempre sol·licitant-les amb cita prèvia.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací