Els funcionaris de Benicàssim treballaran 35 hores setmanals

798

Equip de govern i sindicats determinen l’horari dels treballadors del consistori en la Taula General de Negociació

Actualitat Diària

Els treballadors de l’Ajuntament de Benicàssim tindran una jornada laboral de 35 hores setmanals després de l’acord aconseguit entre l’equip de govern i sindicats. La Taula General de Negociació celebrada aquest migdia ha acceptat la proposta d’alcaldia de 35 hores setmanals per a la jornada laboral general o burocràtica per a l’any vinent, mentre que els funcionaris amb dedicació especial treballaran 37,5 hores a la setmana. Així mateix, tal com s’ha establit en la proposta realitzada, l’equip de govern es compromet a mantindre la duració de la jornada general en 35 hores setmanals, “mentre es complisquen els requisits fiscals i/o financers així com la normativa que li siga aplicable en anys successius”.

Com ha indicat l’alcaldessa, Susana Marqués, la reducció de la jornada laboral del funcionariat de l’Ajuntament de Benicàssim respon “al compromís adquirit amb els treballadors i treballadores del consistori” i, a més, “per a continuar avançant en la conciliació familiar del personal de l’ajuntament”, ha afegit l’alcaldessa.
Després de l’acord pres, la proposta s’haurà d’emportar a aprovació al ple. El regidor de Personal i Seguretat, Javier Alonso, ha comentat per la seua part que, tot el referit a la plantilla de la Policia Local “es tractarà en una altra Taula General de Negociació”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací