Els cursos de cuina, protagonistes entre els veïns de Vilafranca durant el confinament

582

Actualitat Diària

L’Ajuntament de Vilafranca ha dut a terme durant el confinament a casa i l’Estat d’Alarma diverses activitats a través del canal de Youtube “Vilafranca es queda a casa”. Tot un èxit amb 500 subscriptors i més de 32.000 visualitzacions.

Així, veïns i veïnes del municipi han mostrat les seues habilitats a través d’Internet. Classes de cuina o de flamenc; exercicis esportius; teatre en viu des de la pantalla; rutes guiades pel patrimoni local o recomanacions de cinema, televisió i llibres han sigut algunes de les propostes oferides des de “Vilafranca es queda a casa”.

Cada cap de setmana, s’han omplit les cases dels internautes de cultura, esport i història. Una forma diferent de dinamitzar la localitat sense eixir de casa. Ara, amb la fi de l’Estat d’Alarma, encara que les activitats han acabat, els vídeos segueixen publicats i disponibles per als qui els vulguen veure en el canal de Youtube. Des de l’Ajuntament de Vilafranca, s’agraeix la col·laboració i participació de totes les persones que han fet possible aquestes setmanes de cultura i entreteniment “online” des de “Vilafranca es queda a casa”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací