Els artistes del Centre de Perfeccionament protagonitzen els primers ‘Matins a Les Arts’

424

Actualitat Diària

El Palau de les Arts celebra aquest diumenge, 7 de febrer, la primera sessió de ‘Matins a Les Arts’ de 2021, que en aquesta ocasió protagonitzen els cantants del Centre de Perfeccionament de les Arts.

La Sala Principal tornarà a obrir les portes a les 12.00 hores per a aquesta proposta, amb la qual les Arts invita la ciutadania a acostar-se a l’edifici de Calatrava i conéixer ‘in situ’ la seua activitat de la mà dels seus principals actius artístics. Les localitats d’aquesta activitat, dins de ‘Les Arts és per a tots’, tenen un preu únic de cinc euros per a qualsevol butaca de la sala.

Després de l’èxit de les actuacions de l’Orquestra de la Comunitat Valenciana i del Cor de la Generalitat, aquest diumenge és el torn dels artistes del Centre de Perfeccionament, un dels pilars sobre els quals s’assenta la programació del teatre.

Acompanyats al piano per Jorge Giménez, les sopranos Aida Gimeno i Ezgi Alhuda, la ‘mezzosoprano’ Amber Fasquelle, el tenor Joel Williams i el baríton Omar Lara interpreten un programa amb cançons de cambra de grans noms del romanticisme com Verdi, Wagner, Berlioz, Gounod en el qual no faltaran pàgines de compositors espanyols de referència com Albéniz i Chapí.

Com a complement a l’actuació, el Vestíbul Principal ofereix una exposició d”attrezzo’ i vestuari d’un dels últims muntatges de Verdi que ha produït les Arts, ‘La forza del destino’. El públic podrà contemplar els dissenys que Mariana Fracasso va confeccionar per a aquesta posada en escena d’estètica hitchcockniana de Davide Livermore.

Les Arts amb seguretat

Les Arts recorda que compleix escrupolosament la normativa de les autoritats sanitàries per a garantir la seguretat del públic en tots els seus espectacles.

A més de la presa de temperatura i de l’ús obligatori de mascareta, el personal habilitat vigila que el manteniment de la distància interpersonal siga l’adequat, així com un accés i desallotjament de la sala controlat per a evitar-hi aglomeracions.

A aquestes mesures se n’uneixen altres com l’ús restringit dels banys i ascensors, diferents punts dispensadors de gel hidroalcohòlic, juntament amb la permanent renovació de l’aire durant les 24 hores i la desinfecció diària amb productes biocides autoritzats.

Així mateix, des de la direcció del teatre es prega al públic que planifique la seua arribada amb antelació suficient per tal de garantir un accés fluid a la sala.

 

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací