El XI Pregó Musical Ciutat de Vila-real s’ha celebrat a la Basílica de Sant Pasqual a causa de la pluja

607

Aquest matí han participat tres agrupacions musicals d’Alacant, Benidorm i de Vila-real

Actualitat Diària

La Basílica de Sant Pasqual ha acollit aquest matí el XI Pregó Musical Ciutat de Vila-real amb les actuacions de l’Agrupación Musical Santa Cruz, d’Alacant; l’Agrupación Musical Nuestro Padre Jesús de la Salud y la Humilidad, de Benidorm, i l’Agrupación Musical Virgen de Gracia de Vila-real. A causa de la pluja l’acte no s’ha celebrat a la plaça de la Vila, com estava previst, sinó que s’ha traslladat a la Basílica de Sant Pasqual.

Tal com estava previst, la música de les cornetes i tambors de l’XI Pregó Musical Ciutat de Vila-real han anunciat aquest cap de setmana l’entrada de ple en programació de la Setmana Santa de Vila-real, declarada d’Interés Turístic Provincial. La trobada, organitzada per l’Agrupación Musical Virgen de Gracia, amb la col·laboració de la Junta Central de Setmana Santa i la Regidoria de Turisme, congrega en aquesta edició a cinc bandes procedents d’Albacete i Alacant, a banda de l’agrupació amfitriona.

Els dies 30 i 31 han tingut lloc les actuacions de diferents agrupacions, que s’han celebrat el dissabte a la vesprada,a la basílica de Sant Pasqual i el diumenge de matí. El dissabte van participar l’Agrupació Musical Sant Sepulcre del Raval de Gandia i la Banda de Cornetas y Tambores Sentencia d’Albacete.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací