El Villarreal prepara la Festa de l’Afició per al 24 de juny

289

Aquesta especial jornada, que començarà a partir de les 18.00 hores, és d’accés lliure i gratuït

Actualitat Diària

El Villarreal CF calfa motors amb la Festa de l’Afició. El club groc celebrarà el pròxim 24 de juny una jornada de portes obertes en l’Estadi de la Ceràmica. L’esdeveniment, que forma part del calendari d’actes de celebració del #CentenariGroguet, consistirà en una impressionant jornada festiva, amb caràcter solidari, per al gaudi de l’afició groga.

Una festa gratuïta i solidària per a tots els groguets

Aquesta especial jornada, que començarà a partir de les 18.00 hores, és d’accés lliure i gratuït. Els seguidors grocs tindran l’oportunitat de recórrer zones exclusives de l’Estadi de la Ceràmica després de la impressionant reforma del feu groc, a més de poder gaudir de diferents activitats i jocs per a aficionats de totes les edats.

Música en viu i en directe

La festa comptarà també amb música en viu i en directe. S’instal·larà un escenari sobre el rectangle de joc de l’Estadi de la Ceràmica i grups musicals locals com El Llogaret (guanyador de Groc Talent 2023), Els Dalton, Bad Way, Enfields o Vicente Añó amenitzaran aquest fantàstic esdeveniment, que comptarà amb llocs de menjar i beguda, la recaptació de la qual anirà destinada a Aspanion Xiquets amb Càncer.

L’esdeveniment estrela: La Carrera Solidària Celtic Submarí

Per si no fos prou, el plat estrela de la Festa de l’Afició serà la celebració de la 10a Cursa Solidària Celtic Submarí, una carrera popular, que enguany com a gran novetat partirà des de la plaça de l’Estadi de la Ceràmica i la línia de meta de la qual se situarà sobre la gespa del camp groc.

Una prova solidària, individual o per parelles

Aquesta prova, organitzada per la penya Celtic Submarí en col·laboració amb el Villarreal CF, compta amb un esperit plenament solidari. La recaptació de fons anirà destinada en benefici de l’associació valenciana ASPANION Xiquets amb Càncer.

Cal destacar que la carrera forma part del Circuit de Carreres Populars de Vila-real. El certamen començarà a les 20.00 hores i la distància recorreguda és de 6km. Els seguidors poden apuntar-se en solitari o per parelles. El preu és de 7 euros per participant.

Inscripcions: en línia i físiques

Per a participar en la carrera, els aficionats groguets poden inscriure’s de manera en línia i de manera física en els següents establiments:

  • A1F Sport, Carrer del Mestre Goterris, 5 baix (Vila-real)
  • Esports Eva, Raval de Sant Pasqual,19 (Vila-real)
  • Esport-2, Carrer de Torrehermosa, 23 (Vila-real)

Termini d’inscripcions

El termini d’inscripcions en línia és des d’aquest dimarts 25 d’abril, a partir de les 18.00h, i fins al diumenge 18 de juny, previ a la celebració de la prova popular. Per a inscripcions físiques el termini conclourà un dia abans, el dissabte 17 de juny.

Fira del corredor

El lliurament de dorsals i la borsa del corredor es realitzarà el 23 de juny de 18.30 a 20.30 hores en la seu de la Penya Celtic Submarí (Avinguda França, 42 de Vila-real) i el mateix dia de la prova de 18.00 a 19.30 hores en la plaça de l’Estadi de la Ceràmica.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací