El Villarreal finalitzarà cinquè després de caure davant el Rayo Vallecano (2-1)

250

L’equip de Quique Setién va reaccionar tard i el gol de Lo Celso no va servir per a res

Actualitat Diària

El Villarreal va perdre davant el Rayo Vallecano a Vallecas per 2-1 i acabarà la temporada en la cinquena posició de la classificació. Mancant una jornada per al final, els grocs ja tenen assegurada plaça en la pròxima Europa League i no podran aconseguir la quarta posició, que signarà la Real Sociedad. El gol visitant va ser obra de Lo Celso, mentre que Raúl de Tomás i Isi van anotar per als locals.

Amb Foyth complint el seu partit número 100 amb la samarreta groga, el xoc va estar marcat per la intensa pluja caiguda sobre la gespa de l’Estadi de Vallecas. Un espectacular aiguat que impedia que els jugadors foren precisos en els seus enviaments i que provocava que qualsevol error en l’eixida de pilota pogués ser letal. Malgrat això, el Submarí va ser fidel al seu estil. L’equip de Quique Setién eixía amb l’esfèric jugat des de darrere utilitzant a Pepe Reina com un futbolista de camp més.

La millor ocasió de gol en la primera meitat va ser per als grocs. Una jugada elaborada va acabar amb la pilota en l’esquerra perquè Alfonso Pedraza deixés anar un potent xut que es va anar fora per molt poc (m. 34).

El Rayo Vallecano va tindre la seua en l’inici del segon acte. El xut de Raúl de Tomás va ser repel·lit per Pepe Reina (m. 50). El conjunt madrileny va aconseguir avançar-se en el marcador cinc minuts després. Chavarría va centrar des de l’esquerra i Raúl de Tomás va cabotejar a la xarxa (1-0).

Quique Setién va ficar en el terreny de joc a Gerard i Lo Celso a la recerca de la remuntada que li permetés somiar amb la Champions.

El Rayo va marcar el 2-0 en el minut 62. Santi Comesaña va arribar a línia de fons i va centrar enrere perquè Isi ampliés la distància en el marcador.

El Villarreal va intentar retallar distàncies fins al final i el va aconseguir en el minut 82. Pedraza va centrar des de l’esquerra i Lo Celso va connectar amb el cap per a posar el 2-1. Hi havia temps, però no va arribar l’empat.

El pròxim partit del Submarí serà contra l’Atlético de Madrid en l’Estadi de la Ceràmica en l’última jornada de LaLiga.

Fitxa tècnica:

Rayo Vallecano: Dimitrievski; Balliu, Mumin, Catena, Fran García; Isi (Salvi, m. 78), Santi Comesaña (Ciss, m. 84), Óscar, Álvaro (Falcao, m. 84); Chavarría (Unai López, m. 71) i Raúl de Tomás (Camello, m. 71).

Villarreal CF: Reina; Foyth, Mandi, Pau, A. Pedraza; Parejo, R. Terrats (Lo Celso, m. 60), A. Baena (Capoue, m. 70); Chukwueze (Gerard, m. 60), N. Jackson i Yeremy.

Gols: 1-0. Min. 55: Raúl de Tomás. 2-0. Min. 62: Isi. 2-1. Min. 82: Lo Celso.

Àrbitre: Iglesias Villanueva (C. Gallego). Groga als locals Óscar Valentín, Raúl de Tomás i Catena; així com als visitants Parejo, A. Pedraza, Lo Celso i Jackson.

Incidències: partit corresponent a la jornada 37 de LaLiga Santander disputat en l’Estadi de Vallecas davant la presència de 11.085 espectadors.