El Villarreal clava el genoll enfront del Sevilla en el Sánchez Pizjuán (2-1)

231

L’equip de Quique Setién és sisé a la classificació i els llocs de Champions s’allunyen

Actualitat Diària

El Villarreal va perdre davant el Sevilla en l’estadi Ramón Sánchez-Pizjuán. Els sevillans es van avançar per mitjà de Rafa Mir, el Submarí va empatar gràcies a Pau Torres en la segona meitat i el 2-1 definitiu el va anotar En-Nesyri ja en el temps de descompte.

La pressió asfixiant del conjunt sevillà va complicar l’eixida de pilota dels grocs des del primer minut. Malgrat això, el Submarí no va renunciar al seu estil. A poc a poc, l’equip de Setién es va anar espolsant la intensitat sevillista.

Això sí, en pocs minuts es van produir dues males notícies per al Villarreal. Primer es va lesionar muscularment José Luis Morales en el minut 20. El ‘22’ groc va ser reemplaçat per Nicolas Jackson. Poc més tard va arribar el 1-0. Rafa Mir va culminar un contraatac amb un potent xut que va entrar per tota l’esquadra (m. 33).

Va ser a partir de llavors quan el Submarí va començar a trobar el camí per a crear perill davant la porteria de Dmitrovic. Lo Celso va tindre dues ocasions consecutives abans de realitzar un genial passe interior per a Jackson, però la posterior fuetada del senegalés va ser rebutjat pel porter sevillista.

El Villarreal va aconseguir empatar fregant el temps de descans, encara que el punt no va pujar al marcador per un fora de joc de Jackson, qui havia marcat a passada de Yeremy. Llàstima.

El partit era trepidant. Dalt va estavellar la pilota en el pal i poc més tard Foyth va cabotejar desviat. Amb l’avantatge mínim per al Sevilla es va arribar al descans.

L’equip de Setién va començar el segon acte carburant. Jackson va disparar alt abans que Gio Lo Celso s’inventara una altra passada interior per a Chukwueze i el tir del nigerià va ser rebutjat per Dmitrovic. Va ser l’avantsala del 1-1, obra de Pau Torres. El central de Villarreal va caçar una pilota després d’un servei de cantonada que Yeremy Pino va retornar en el segon pal perquè del ‘xiquet del poble’ anotara.

Ja en els últims compassos, els grocs van demanar penal per mà de Fernando que el col·legiat no va assenyalar. Instants després, ja en el temps de descompte, va arribar el 2-1 definitiu. En-Nesyri va cabotejar a la xarxa després d’un servei de cantonada (m. 90+3). Encara va poder empatar el Submarí amb una rematada de Conca que es va anar fora per molt poc.

El pròxim partit del Villarreal serà el dijous contra el RCD Espanyol en l’Estadi de la Ceràmica (19.30 hores).