El TSJCV ratifica el confinament dels residents del col·legi major Galileo Galilei

764

Actualitat Diària

La Secció Quarta de la Sala contenciosa administrativa del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV) ha ratificat avui en un acte el confinament dels residents del Col·legi Major Galileu Galilei de València després del brot de Covid-19 detectat en les seves instal·lacions.

Els magistrats entenen que aquesta mesura, acordada el passat 5 d’octubre per la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública per a un període de vuit dies naturals, “té perfecta base fàctica i cobertura jurídica”.

“La mesura és proporcionada i es decideix el confinament per un període de vuit dies que no sembla excessiu atesa la situació de la qual es parteix i a la seva finalitat”, precisen.

Una vegada transcorregut aquest termini, si fos necessari prolongar la mesura, l’Administració haurà de dictar una nova resolució motivada i sotmetre-la novament a ratificació per la Sala del Contentencioso del TSJCV.

La Conselleria de Sanitat va decretar el confinament dels residents del Galileu Galilei després de detectar un brot del virus Sars CoV-2 i constatar, mitjançant un garbellat massiu, un total de 120 casos positius fins a aquesta data.

La resolució sanitària ara ratificada estableix l’aïllament preventiu de tots els residents d’aquest col·legi major, la suspensió de totes les sortides, excepte les estrictament necessàries per raons sanitàries, així com les visites externes, amb la finalitat d’evitar la propagació de la Covid-19.

L’acte notificat avui pot ser recorregut en reposició davant la mateixa Sala del TSJCV en el termini de cinc dies.

 

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací