El TRAM de Castelló incrementa les freqüències per a evitar aglomeracions

442

Actualitat Diària

La Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat ha establert les mesures oportunes per a poder incrementar la freqüència del TRAM de Castelló i evitar aglomeracions en hores de major afluència de viatgers i viatgeres.

Així, de 7.00 hores a 15.00 hores s’han reforçat les freqüències de pas del TRAM de Castelló gràcies a l’haver augmentat el nombre de vehicles que presten el servei en aquest horari.

D’aquesta manera, durant aquesta franja horària que registra un important nombre d’usuaris i usuàries en el TRAM de Castelló, en lloc d’un servei cada dotze minuts com era habitual fins ara, s’ha reduït a la meitat i, actualment, passa un bus cada sis minuts.

Com ha assenyalat el conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España, “aquesta mesura se suma a les accions impulsades per la Conselleria de Mobilitat en el TRAM de Castelló com la desinfecció diària dels vehicles, entre altres, per a continuar garantint als ciutadans i ciutadanes un transport públic segur i de qualitat, especialment durant aquesta pandèmia produïda per la COVID-19”.

Per al titular de Mobilitat, “cal continuar apostant per un transport públic eficient i eficaç, que conservi la confiança dels usuaris i usuàries ja que és l’eix fonamental per a una mobilitat sostenible per a lluitar contra el canvi climàtic”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací