El Termet de Vila-real acollirà el 5 de maig la VI Jornada de pintura ràpida a càrrec de El Bressol

756

La Universitat Popular i l’Associació Cultural El Bressol organitzen la sessió amb versions per a majors i menors de 16 anys

Actualitat Diària

L’Ajuntament de Vila-real, a través de la Regidoria d’Universitat Popular, convoca la sisena edició de la Jornada de pintura ràpida al Termet, que tindrà lloc el pròxim 5 de maig, a càrrec de la Associació Cultural El Bressol.

Com cada any, artistes i afeccionats a la pintura de totes les edats podran demostrar els seus dots artístics plasmant en els seus quadres l’emblemàtic paratge natural de Vila-real. La jornada donarà començament a les 9.00 hores i compta amb dues categories: una per a menors de 16 anys i una altra per a majors. Després de pintar aquells racons que consideren més atractius de la zona durant el matí, se celebrarà un dinar de germanor i, posteriorment, el jurat valorarà les obres. A les 16.30 hores finalitza la jornada amb el lliurament de diplomes i la fallada del jurat, a la sala de les Cavallerisses, que premiarà la millor obra, el millor dibuix i el més original, que votarà el públic assistent.

La regidora d’Universitat Popular, Rosario Royo, destaca que aquesta convocatòria “és una mostra més de la nostra preocupació per posar en valor el Termet, al mateix temps que potenciem l’art entre els nostres veïns, ja que la pintura és una expressió artística que ens permet promoure una activitat intergeneracional”. Així mateix, recorda que “Vila-real, com a Ciutat Educadora, impulsa des de fa sis edicions aquesta convocatòria, en la qual es donen cita joves i majors, que plasmen la seua particular visió del paratge a través dels pinzells, demostrant tota la capacitat artística i el potencial que s’acumula a la ciutat”. La inscripció és gratuïta a través d’elbressol@hotmail.com.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací