El Teatre Principal de Castelló presenta ‘Las canciones’ sobre textos de Chéjov

932

Actualitat Diària

El Teatre Principal de Castelló presenta el diumenge 1 de març a les 18.00 hores la funció ‘Las canciones’, de Pablo Messiez, a partir de personatges i situacions d’obres de Txékhov, una producció d’El Pavón Teatro Kamikaze interpretada per Javier Ballesteros, Carlota Gaviño, Rebeca Hernando, José Juan Rodríguez-Claro, Joan Solé i Mikele Urroz.

En ‘Las canciones’, un grup de persones es reuneixen per a escoltar música, i el que en principi semblava un acte inofensiu acaba per transformar-los a tots. L’obra de Pablo Messiez naix del desig de detindre’s en el misteri d’escoltar.

El punt de partida per a l’escriptura i creació de ‘Las canciones’ ve marcat pels personatges i situacions de les obres de Txékhov, en especial ‘Les tres germanes’ i ‘Ivanov’, que es creuen i alimenten l’acció d’escoltar com un procediment organitzador de la trama.

En l’obra, Iván, Olga i Irina són tres germans que junt amb Miguel, amic de la família, es dediquen a escoltar cançons. Ho fan sistemàticament des del dia de la mort del seu pare, fa un any, com a forma de fugir del món exterior en què ell (músic de gran fama al país) ha sigut declarat culpable d’un acte tan ominós que la família no el pot ni anomenar.

‘Las canciones’ conta el dia en què mentre escolta les cançons es veu interromput per la visita de dos músics fans del pare mort que farà que les relacions entre els integrants de la família canvien per sempre.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací