El Ricardo Tormo celebrarà els dos grans premis amb estrictes mesures de seguretat

480

Actualitat Diària

El Circuit Ricardo Tormo acull, des del pròxim cap de setmana, dues cites decisives del Campionat del Món de Motociclisme, el Gran Premi d’Europa el dia 8 i el Gran Premi Motul de la Comunitat Valenciana el 15 de novembre, amb estrictes mesures de seguretat contra la pandèmia de la COVID-19 que ha trastocat els plans del mundial des de l’inici de la temporada.

Una bambolla d’unes 1.500 persones forma el ‘paddock’ del mundial de motociclisme amb l’experta organització de Dorna, l’empresa que gestiona els drets del mundial. Totes elles han passat per diversos test PCR amb els quals s’assegura mantindre a ratlla la propagació del virus dins de la família mundialista. A Cheste, aquest col·lectiu s’unirà al de l’organització del mateix Circuit Ricardo Tormo, que també ha d’ajustar-se a un sever protocol que maximitza la seguretat perquè pilots i equips arriben sense més novetats a l’últim gran premi que enguany se celebrarà a Portimão.

Amb aquest objectiu, el campionat ha implementat, durant les carreres que ja s’han dut a terme, un efectiu sistema de control en el qual els integrants de la bambolla van passant per proves PCR que queden reflectides en una aplicació informàtica que els dona accés a les instal·lacions del circuit en el qual es desenvolupa el Gran Premi, en aquest cas el Circuit Ricardo Tormo.

En l’accés principal del Circuit, l’organització ha instal·lat un laboratori per a realitzar les proves PCR a totes les persones que formen part de la bambolla del ‘paddock’.

En l’entrada, un equip de seguretat els espera per a comprovar l’aplicació, prendre’ls la temperatura i oferir-los gel hidroalcohòlic. Igual que en la resta del territori, l’ús de mascaretes i la distància social són obligatòries al Circuit que ha restringit els aforaments, ha multiplicat la neteja i ha obligat a mantindre ventilats tots els seus espais interiors.

Quasi tota l’acció es veurà afectada. A més de veure les carreres sense els milers d’espectadors de les graderies de Cheste, tindrem l’oportunitat de veure els mecànics amb mascaretes i protectors facials, la distància al parc tancat després de cada qualificació o carrera, les entrevistes als protagonistes amb una àmplia distància amb els periodistes, la cerimònia del podi sense contacte físic i una infinitat de novetats per a evitar la propagació del virus.

Cheste tancat

L’Ajuntament de Cheste ja ha anunciat el tancament perimetral del seu nucli urbà per a evitar que els aficionats tracten d’organitzar allí la festa que no tindrà lloc al Circuit. Així mateix, tots els accessos del Circuit Ricardo Tormo quedaran tallats llevat de l’accés principal a través de l’eixida 334 de l’autovia A-3. En la rotonda d’accés es controlarà l’acreditació de tots els vehicles que vulguen accedir a les instal·lacions de Cheste.

L’entrada al recinte quedarà modificada de manera que tots els integrants de la família del mundial entraran a través de l’accés entre l’aparcament i el mateix ‘paddock’, sense passar per la porta principal que quedarà fora de la bambolla.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací