El restaurant de l’IVAM ofereix un sopar especial per a commemorar el 9 d’Octubre

592

Actualitat Diària

Masteraque, el restaurant de l’Institut Valencià d’Art Modern (IVAM), ofereix un menú especial amb motiu de les celebracions del 9 d’Octubre. Es tracta d’una proposta per al pròxim dijous 10 d’octubre de gastronomia fresca i d’actualitat, amb sabors de la regió, maridada amb vins i caves valencians del celler Pago de Tharsys de la DO Utiel-Requena.

El restaurant Masteraque, que obri excepcionalment les portes la nit de dijous, ha creat un menú exclusiu que inclou propostes com hummus de garrofó, sépia i morro ibèric o galtera melosa de bou.

Es tracta d’una oportunitat gastrocultural excel·lent per a gaudir de les exposicions de l’IVAM i finalitzar la jornada amb un sopar a la terrassa del restaurant. L’IVAM, que obri en l’horari habitual de 10 h a 19 h, exhibeix actualment mostres dedicades a l’art marginal del francés Jean Dubuffet, una exposició sobre l’art holandés d’entreguerres emmarcat en els seus ‘casos d’estudi’, una retrospectiva sobre l’escultora Susana Solano i una ambiciosa mostra amb obres d’Andy Warhol, Basquiat o Duchamp que té com a títol ‘Temps Convulsos’.

El restaurant Masteraque IVAM ofereix una cuina que respon a l’herència de la ‘nouvelle cousine’ francesa fusionada amb les aportacions gastronòmiques de les últimes dècades.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací