El restaurant de l’IVAM ofereix menús gratis als menors de 12 anys durant el mes d’agost

2028

Actualitat Diària

Mascaraque, el restaurant de l’Institut Valencià d’Art Modern (IVAM), celebra el seu aniversari oferint menús gratuïts als menors de 12 anys que vinguen acompanyats d’adults. Es tracta d’una oportunitat única de gaudir de les diferents exposicions i activitats que ofereix el museu mentre es combina amb una experiència gastronòmica.

El xef, José Luis Mascaraque, ha creat una carta en exclusiva per a aquest estiu amb l’objectiu de servir plats elaborats però amb productes més saludables i lleugers, productes de temporada cuinats per a potenciar el seu sabor alhora que se n’aprofita el valor nutritiu, especialment de cara a l’estiu.

El restaurant, que va obrir el maig de l’any passat, oferirà durant aquest mes, a més de la seua carta habitual i el seu menú diari, un menú especial gratuït per a xiquets i xiquetes que inclou ensalada, croquetes morellanes, arròs o fideus del dia, gelat i una beguda.

El cuiner va començar d’ajudant de cuina en el restaurant Jokey de Madrid, va treballar a l’hotel Ritz de Madrid durant 11 anys més i als magatzems Harrods de Londres com a xef del restaurant espanyol.

Actualment comparteix el seu coneixement en l’àrea de la formació de personal de cuina en escoles i assessoraments, a més de gestionar el restaurant de l’IVAM a València.

L’estil de Mascaraque respon a l’herència de la ‘nouvelle cuisine’ francesa, que fusiona amb les aportacions gastronòmiques de les últimes dècades, tot i que busca “no seguir patrons i experimentar amb els sabors”, aprofitant la llibertat creativa que assegura tindre dins del museu d’art modern.

Durant el mes d’agost els visitants de l’IVAM poden encara gaudir, entre d’altres, de les exposicions de Fernand Léger, que es clausura el 15 de setembre, o de l’Equip Crònica i les avantguardes, en la galeria 3, que acaba el 8 de setembre. A més, a l’esplanada exterior el núvol instal·lat per Grupo Aranea continuarà descarregant pluja refrescant durant tot l’estiu.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací