El regidor d’esports d’Almassora admet que la piscina suposarà un “esforç econòmic”

652

El Consistori ha decidit obrir les instal·lacions per primera vegada en agost davant la situació excepcional de la Covid-19

Actualitat Diària

L’Ajuntament d’Almassora ha decidit obrir les instal·lacions de la piscina municipal durant tot el mes d’agost per primera vegada des de la seua obertura. La decisió de l’equip de govern té un caràcter excepcional per a aquest estiu per la situació provocada per la pandèmia de la Covid-19.

La Regidoria d’Esports oferirà el servei de la piscina i el gimnàs a tots els usuaris que compten amb l’abonament anual i continuarà la restricció d’aforament per a garantir les màxima seguretat possible.

Els tècnics d’esports de l’Ajuntament van decidir realitzar durant l’estat d’alarma la parada tècnica que precisa la piscina tots els anys i que sempre s’escomet a l’agost. Així, durant els mesos de març, abril, maig i juny quan les instal·lacions estaven tancades, el consistori va aprofitar per a executar labors de manteniment com el canvi d’aigua de totes dues piscines o la neteja general a fons de tot el recinte esportiu.

Cal recordar que la instal·lació mantindrà la limitació d’aforament d’usuaris cada hora, tant en la piscina com en el gimnàs. En el primer espai podran coincidir sis nadadors durant una hora, mentre que en el gimnàs podran practicar esport 20 usuaris cada hora, 12 a la sala més gran i huit en la xicoteta. A més, els usuaris hauran de realitzar reserva de plaça amb 48 hores d’antelació per a accedir a totes dues instal·lacions i també es permet als usuaris accedir al recinte sis vegades per setmana en comptes de dues.

A més, la Regidoria d’Esports del consistori han decidit mantindre els horaris establits durant les setmanes anteriors. De dilluns a divendres des de les 6.45 a les 14.45 hores i des de les 17.00 a les 21.30 hores; i els dissabtes de 9.00 a 13.30 hores. Cal destacar que l’Ajuntament manté les dues desinfeccions diàries en les instal·lacions.

D’altra banda, els usuaris de la piscina podran portar el seu propi material de casa sempre que el desinfecten abans de l’entrada en l’aigua. 

Finalment, el regidor d’Esports, Sergio Gómez, ha declarat que és una decisió excepcional per a enguany, presa per l’equip de govern i consensuada amb els tècnics d’esports del consistori amb la finalitat d’oferir el millor servei possible als esportistes d’Almassora: “per a això, l’Ajuntament haurà de realitzar un esforç econòmic considerable”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací