El reforç de 100 rastrejadors contractat per Sanitat inicia la seva activitat a l’Hospital La Fe

362

Actualitat Diària

Les 100 persones contractades per a reforçar el rastreig de contactes de casos positius de coronavirus en la Comunitat Valenciana ja ha començat la seva activitat a l’Hospital La Fe.

Aquests tècnics documentalistes s’han incorporat a les labors de rastreig per a ajudar a tallar les cadenes de transmissió del coronavirus. Amb aquest objectiu, han rebut formació de tècnics de Salut Pública, sobre qüestions tecnicocientífiques del virus SARS-CoV-2; eines recomanades per l’Organització Mundial de la Salut per a establir el rastreig de contactes i quarantenes; tècniques de seguiment i casos pràctics.

A més, els nous rastrejadors compten amb els recursos tecnològics necessaris per a dur a terme el seu treball des de la Fe. En concret, s’han habilitat llocs informàtics dotats amb terminals telefònics a les sales de formació d’aquest hospital. A més, s’ha resolt que desenvolupin el seu treball en dos torns diferenciats per a garantir que mantenen entre ells la distància mínima de dos metres

Aquests nous contractes se sumen als 1.837 professionals d’Atenció Primària i Salut Pública dedicats al rastreig de contactes i a 300 rastrejadors militars de l’Exèrcit de Terra que operen en el territori valencià.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací