Rreforcen la informació sobre les restriccions de mobilitat en municipis de més de 50.000 habitants

417

Actualitat Diària

La Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, a través de la Direcció General d’Obres Públiques, Transport i Mobilitat Sostenible, Ferrocarrils de la Generalitat (FGV) i la Autoritat de Transport Metropolità de València (ATMV), ha acordat reforçar les accions informatives sobre les restriccions de mobilitat en municipis de més de 50.000 habitants, que entrarà en vigor aquest divendres a partir de les 15.00 hores.

Així ho ha anunciat aquest dimecres el conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España, després de la reunió que ha mantingut amb el secretari autonòmic de Seguretat i Emergències, José María Ángel.

“És fonamental que tots els usuaris i usuàries de la xarxa pública de transport coneguin les limitacions existents per a realitzar desplaçaments”, ha afirmat el conseller de Mobilitat, qui ha detallat que, per a això, “en les tres províncies de la Comunitat, es procedirà a col·locar cartelleria explicativa i s’oferirà informació específica a través dels sistemes de megafonia de la xarxa de transport de la Generalitat”.

“Aquestes accions -ha continuat Espanya- es duran a terme en col·laboració permanent amb l’Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergències (AVSRE) per a poder garantir la seguretat de les persones usuàries en el transport públic i el compliment de la normativa i restriccions existents durant el cap de setmana”.

Xarxa de Ferrocarrils de la Generalitat

Des de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) també s’intensificarà la comunicació amb les persones usuàries per a informar sobre el tancament perimetral dels municipis amb més de 50.000 habitants decretat per la Generalitat.

En concret, l’empresa pública informarà els seus viatgers i viatgeres des de les estacions i parades de Metrovalencia i TRAM d’Alacant a través de les màquines de venda de bitllets, les pantalles d’aforament instal·lades en les entrades i mitjançant cartelleria específica. Així mateix, s’informarà també les persones usuàries de la nova mesura vigent a través de la megafonia de les estacions.

D’altra banda, a causa del gran ús de la web i de la ‘app’ de Metrovalencia per a planificar els viatges, s’utilitzaran també aquests canals per a traslladar la mesura i s’intensificarà la comunicació a través de les xarxes socials.

De la mateixa manera, el personal auxiliar COVID-19, que està operatiu en les principals estacions de la xarxa de Metrovalencia i TRAM d’Alacant reforçarà la comunicació directa amb les persones usuàries en els dies previs a implantar-se la mesura i durant els caps de setmana.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací