El punt d’informació turística de Santa Magdalena supera les 1.600 visites en un any

542

Actualitat Diària

L’àrea de Turisme de l’Ajuntament de Santa Magdalena ha fet una valoració molt positiva de la posada en funcionament del punt d’informació turística, situat en la plaça de l’Ajuntament, ja que quan està a punt de complir-se un any de la seua instal·lació, el nombre de visites ha superat les 1.656.

Sergio Bou, alcalde de Santa Magdalena, explica que: “s’estan complint els objectius pels quals vam decidir instal·lar aquests punts d’informació turística tàctils, ja que funcionen les 24h del dia, els 365 dies de l’any i donen tot tipus d’informació relacionada no solament amb el nostre municipi sinó de tota la Comunitat Valenciana”. De fet, l’acumulat de visites des del mes de gener i fins a l’actualitat, supera ja les 1.656, sent els mesos de gener i juliol les dates de l’any, que registren un major nombre d’usuaris, concretament 329 al gener i 378 durant el mes de juliol.

D’altra banda, segons les estadístiques, en l’acumulat de consultes per franja horària destaca les 19h, com l’hora en la qual més visites es registren. Respecte a la informació consultada, cal assenyalar que els enllaços externs, que són les webs de l’ajuntament; santamagdalena.es i comunitatvalenciana.com, aquests han registrat un total de 887 visites, mentre que el servei de la llista de “callejero” ha sigut utilitzat per 542 persones i les guies turístiques han sigut consultades per 300 usuaris.

“Amb les dades a la mà, podem corroborar, que el servei està sent molt utilitzat i de fet, continuarem potenciant aquest tipus d’accés a la informació turística i patrimonial de Santa Magdalena, amb la instal·lació de més punts informatius en altres parts de la població”, conclou Sergio Bou, alcalde de Santa Magdalena.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací