El programa Jove Oportunitat de l’IVAJ guanya amb una de les seves fotografies el concurs de postals

479

Actualitat Diària

El projecte Jove Oportunitat (JOOP) de l’IVAJ ha estat premiat en el concurs de postals #EUinmyregion 2020, una convocatòria per a donar visibilitat als projectes europeus a través de les fotografies dels seus participants.

El programa Jove Oportunitat (JOOP), que es desenvolupa en prop de 70 municipis de la Comunitat, va organitzar amb els seus grups una sessió impartida pel fotògraf Alejandro Fernández de Sant Vicent del Raspeig sobre la fotografia com a sortida laboral, a través de la Formació Professional, i alguns conceptes d’introducció a la fotografia.

Els i les joopers es van implicar per a captar una imatge del seu programa i de totes les imatges aportades es van seleccionar sis fotografies finalistes corresponents als grups Joop d’Algemesí, Benicassim, Carlet, la Pobla de Farnals, la Pobla Llarga i Sant Joan d’Alacant.

La fotografia guanyadora EUinmyregion correspon a un grup de Joopers d’Algemesí, en la qual cinc joves escalen en un rocòdrom cap al futur amb una sèrie de valors com la constància, el compromís, la il·lusió, la motivació i la confiança.

El premi consisteix en la impressió de 300 postals de la fotografia i suposa un incentiu per al programa, que estarà en el centre d’atenció a nivell europeu.

Jove Oportunitat – JOOP és un programa dissenyat i organitzat per l’IVAJ per a motivar i orientar a joves d’entre 16 i 21 anys que han abandonat els estudis.

El programa compta amb el finançament del Fons Social Europeu, que, amb l’Estratègia Europea 2020, s’ha fixat com a meta la reducció de l’Abandó Educatiu Primerenc (AET).

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací