El PPCS treballarà perquè el Govern d’Espanya garantisca a la pesca el futur que mereixen

299

Pradas posa el focus en les 800 famílies de Castelló que tenen en la mar el seu mitjà de vida

Actualitat Diària

La portaveu provincial del PPCS, Salomé Pradas, ha defensat als pescadors com a pilar econòmic de la província i s’ha compromés a treballar perquè el futur Govern d’Espanya “retorne l’esperança en el futur de la mà de les oportunitats que només Alberto Núñez Feijóo garanteix”.

La pesca empra a la província a 800 famílies que porten anys “patint el llast del sanchismo que ha sigut incapaç d’atendre les seues necessitats i ha provocat la caiguda lliure d’un sector que per a Castelló és mitjà de vida i orgull de territori”, ha manifestat Pradas.

Per a la portaveu provincial, “l’immobilisme del sanchismo ha afeblit a un sector al qual estem decidits a retornar-li el múscul i la fortalesa que mereixen amb una política útil i responsable al servei dels professionals. De la seua mà, escoltant els seus problemes i treballant junts per superar esculls perquè és possible encara que el PSOE es negue”.

Hui en la pesca castellonenca els seus professionals “es qüestionen eixir a pescar pel cost que porta associat. El gasoil continua sent un problema per a pescar perquè Pedro Sánchez anuncia bonificacions de 20 cèntims que els professionals segueixen sense veure en les seues butxaques. A aquesta circumstància se suma la retallada d’un 7% dels dies de faena que llança un minso jornal que en el millor dels casos aconsegueix 100 euros setmanals. “Cal tocar terra i resoldre els problemes reals de la gent”, declara.

Pradas, que recorda que en 2022 el PP va liderar una bateria de mesures al Senat per a protegir el sector i que el PSOE les va tombar, defensa “el canvi imparable que aquesta província ha demanat en les eleccions del 28M i que se substanciarà en polítiques que ajuden i no castiguen a partir del 23J”. “Ho farem possible escoltant cada confraria, atesos uns professionals que a la nostra província són especialment proteccionistes amb els caladors, conscients que és el seu mitjà de vida. Treballant perquè “les despeses derivades de les revisions de les embarcacions no els asfixien i els preus del peix s’actualitzen”. Vetlant per “garantir un relleu generacional que assegure llarga vida a la pesca i assegure l’abonament puntual de les parades biològiques que el Consell ha d’acordar amb els professionals”.

“Estem convençuts i decidits a demostrar que la política útil és possible i que Alberto Núñez Feijóo és garantia d’estabilitat i futur per a aquesta província. Perquè la pesca té tota la vida per davant de la mà dels qui creiem fermament en ella, el Partit Popular”, ha declarat la portaveu provincial del PPCS.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací