La Platja del Gurugú de Castelló acollirà de nou la màgica nit de Sant Joan

333

La Federació de Colles de Castelló ha organitzat una jornada amb sopar de pa i porta, correfoc, fogueres i un castell de focs artificials per a divendres que ve 23 de juny

Actualitat Diària

La Federació de Colles de Castelló, juntament amb el Patronat municipal de Festes, organitzen com cada any la Nit de Sant Joan a la Platja del Gurugú, situada en el nord de la platja de la Pineda i en el sud de la platja del Serradal, en l’Av. Ferrandis Salvador. Recuperada aquesta festa el passat 2022 després de dos anys sense celebrar-la per la pandèmia, els castellonencs tornaran a gaudir d’una de les nits més màgiques de l’any divendres que ve 23 de juny.

Les activitats començaran a la Platja del Gurugú a partir de les 18.00 hores amb jocs infantils, i la celebració seguirà amb el concurs de coques de Sant Joan, el sopar de pa i porta, el correfoc, les fogueres, el castell de focs artificials i una actuació musical.

Programa d’actes

18.00 hores: Per als més xicotets hi haurà Animació infantil. Aquests jocs infantils es realitzen en la mateixa platja del Gurugú, enfront de la primera mitja lluna, al costat de l’escenari.

20.00 hores: A última hora de la vesprada serà el torn del ‘Concurs de Cocs de Sant Joan’, organitzat per la colla Cagarròs. La presentació de les coques i lliurament dels premis serà en la mateixa ubicació que els jocs infantils. Cal destacar que el concurs de coques de Sant Joan celebra enguany el seu 25 aniversari.

21.00 hores: Finalitzades les activitats infantils i el concurs de coques, se celebrarà el ‘Sopar de pa i porta’. A la platja del Gurugú i avinguda Ferrandis Salvador des de la rotonda del Camí la Plana fins al riu. Cada grup o colla portarà el seu sopar, i l’entrada a l’aparcament central estarà oberta fins a les 21.00 hores.

23.00 hores: Un dels moments més esperats de la jornada, el Correfoc a càrrec de la colla Diables de Castelló, que recorrerà l’avinguda Ferrandis Salvador des del riu fins a la primera mitja lluna. En finalitzar el correfoc s’encendrà la foguera.

23.59 hores: Primer bany de l’estiu a la platja del Gurugú.

23.59 hores: Un castell de focs artificials enfront de l’antic Ortega Playa per a tancar la jornada. En finalitzar el castell de focs, actuació musical a càrrec de DJ EVENTS fins a les 2.00 hores de la matinada.

Dispositiu de seguretat

La Platja del Gurugú comptarà amb un dispositiu especial de seguretat durant aquesta especial festivitat. El dispositiu comptarà amb servei de socorristes de 20.00 a 01.00 hores de la matinada. A més, agents de la Policia Local també vetlaran per la seguretat dels ciutadans durant el transcurs de la jornada festiva.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací